2777
2789
عنوان

پسر ۱۳ساله ام......

1736 بازدید | 60 پست

به شدت عصبی هست اصلا اصلا طاقت ندارم و همیشه در حال دعوا هست با دوستاش خواهر و برادر کوچکترش 

و من هر وقت

هروقت سر هرچیزی بهش تذکر بدم مثلاً نظافت اتاقش یا دعوا کردن با آبجیش و...همیشه حق به جانب هست 

وخیلی عصبی میشه وحرف حرف خودشه 

درضمن پدر شوهرم همین اخلاقش بوده و اینم قیافش خورده پدر شوهرم واخلاقشم عینه خودشه

حالا میگید من چه کنم

آیا پیشه روانپزشک ببرمش دارو استفاده کنه یا این داروها بده

نه بابا بیچاره رو چرا ببندی به دارو مقدار زیادیش اقتضای سنشه ولی اگه خیلی دیگه اذیتی ببرش روانشناس

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حتما ببر عزیزم و کمک بگیر چون این عصبانیت باعث میشه در آینده تصمیمات درست نگیره و خیلی از موقعیت هاشو ممکن از دست بده 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
اولا این حرفهای مسخره که به فلانی رفتی و شبیه فلان شخصی رو بریز دور  دوما دوره بلوغ دوره حساسی ...

واقعا میگم حتی پدرشوهرمم خودش میگه که این خودمه منه

اولا این حرفهای مسخره که به فلانی رفتی و شبیه فلان شخصی رو بریز دور  دوما دوره بلوغ دوره حساسی ...

البته از بچگی خیلی حرف حرف خودش بوده و عصبی حالا خیلییی بدتر شده

سریع هم گریه میکنه

واقعا میگم حتی پدرشوهرمم خودش میگه که این خودمه منه

هر جور راحتی من طبق تجربه میگم که این حرف مادرا اشتباهه و تشبیه بچه ها به دیگران مخصوصا از جهت ویژگی های منفی خیلی ناراحتشون میکنه

من همیشه فکر می کنم با وجود پسر این سنی، پدر و مادر خودشونم خیلی رعایت کنند چون پسرها خیلییییی کنجکا ...

آره همیشه رعایت میکنم ولی خوب دوستاش دیگه همه چیو بخش گفتن تویه گوشی سرچ کرده و....

البته از بچگی خیلی حرف حرف خودش بوده و عصبی حالا خیلییی بدتر شده سریع هم گریه میکنه

شما با روانشناس صحبت کن راهنمایی می‌کنه

ولی دقت کن روانشناس باشه چون روانپزشک حتی اگر مشکلی هم نباشه سریع یه قرصی تجویز می‌کنه که نیازی نیست معمولا