2777
2789
عنوان

عقد محضری

125 بازدید | 4 پست

قرار بود جشن باشه و برام پیرهن خریده بودن

که با اتفاق نامزدم تصمیم بر این شد که جشن نگیریم و فقط محضری باشه حالا چنتا سوال هست میشه راهنمایی کنین

۱....من میخوام کت شلوار برای محضر بپوشم همراه تور بلند که تازگیا ترندم شده چون پیرهن مناسب محضری نیست به نامزدم بگم بخره مجدد زشته؟

۲.... تو عقد محضری آرایشگاه و عکاسی اینام میشه داشت دیگه آره؟

۳...تو عقد محضری معمولا چه تعداد اقوام هستن؟

خودت بخر

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پراهنت اگ پوشیدس خوبع 

ارع عکاسی و فیلمبرداری هم میشه

بستگی ب تعداد افوام خودتون دارع اما شلوغ نشع بهتره بیشتر از۳۰ تا بنظرم جاالب نیس

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

همون کت شلوار شیکه .

اره میتونید برید اتلیه 

بستگی دار سالنتون چقد ظرفیت داره .مامعمولا درحد خاله عمه عمو دایی اینا رو میبریم باخودمون

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔