2777
2789
عنوان

دارم میترکم

129 بازدید | 9 پست

خواهش میکنم اگر میخواین سرزنش کنین حرفی نزنین خودم به اندازه کافی عذاب وجدان دارم. 

سر شبی به شدتتتتتت دلم گرفته بود خیلی زیاد،  شوهرم گف برای اینکه حالمون عوض بشه پیتزا سفارش بدخ بیاذن،  پیتزا سفارش دادم بعد دختر یکسالم دوروزه تب داره منم ریخته بودم بهم از مریضیش،  از اون طرف دختر ۶ سالم هی نق میزد اذیت میکرد منم داشتم دیوانه میشدم یه هو دختر کوچیکم رفت تو تراس اینم دوید سمتش و فکر میکنم هلش داد اینم با صورت خورد زمین و خیلی گریه کرد یعنی از وقتی مدرسه ها تعطیل شده این هر روژ داره خواهرشو اذیت میکنه یا هلش میده.  خلاصه شوهذو عصبی شد خیلی کتکش زد. الان دختر کوچیکم تب داره اوتم خوابیده قفسه سینه ام درد میکنه دارم از عذاب وجدان میمیرم 

عزیزم یه لحظه عصبانیت شدید باشه واقعا مغزم ادم از کار میوفته 

الان تب بچه رو برس 

ان شالله فردا از دلش در بیرون کلی خوردنی براش درست کن یا بخر 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

عزیزم یه لحظه عصبانیت شدید باشه واقعا مغزم ادم از کار میوفته  الان تب بچه رو برس  ان شال ...

خیلی بعدش بغلش کردم شوهرم سفت زد توقفسه سینه اش اینم هی میگف مامان درد میکنه قفسه سینه ام الان نشستم یه دل سیر گریه کردم.  چقدر سخته بزرگ کرذن بچه تو زندان اپارتمان.  میترسم چیزیش نشده باشه.  هی میرم چک میکنم نفس بکشه. این یکی هم انقدر داغه موندم.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان پیتزا چی شد؟ یعنی میگی دخترت نخورد و خوابید؟

چرا خورد،  با بغض خورد بمیرم الهی،  یکمم درد داشت.  بهش قول دادم ببرمش شهر بازی،  ولی خیلی اذیت میکنه کلا اونو یا هل میده یا میزنتش.  منم روانی شده بودن اولش نشگونش گرفتم بعدم بتباش تا دید من عصبی شدم خیلی زدش 

خیلی بعدش بغلش کردم شوهرم سفت زد توقفسه سینه اش اینم هی میگف مامان درد میکنه قفسه سینه ام الان نشستم ...

بگردمش.به باباشو ن بگو توروخدا بچه رو نزنه اونم به شدت.نهایتا چشاشو درشت کنه یا تنبیه این باشه که از چیزای که دوس داره یه هفته تحریم شه .

ان شالله چیزی نیستش 

الان تب بچه رو دکتر بردی ؟؟

پاشویه کن 

بچها گفتن با گذاشتن قاچ پیاز کف پا تب از بین میره امتحان کردن

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بگردمش.به باباشو ن بگو توروخدا بچه رو نزنه اونم به شدت.نهایتا چشاشو درشت کنه یا تنبیه این باشه که از ...

خیلی گفتم،  ولی اونم تا میره تو جوش فایده نداره.  اون کوچبکه رو سه روز پیش دکتر بردم،  الان هر شب تب داره.  نمیدونم از چیه 

خیلی گفتم،  ولی اونم تا میره تو جوش فایده نداره.  اون کوچبکه رو سه روز پیش دکتر بردم، &nbs ...

بخاطر ویروس هستش 

این ویروس و تا دو بار نبری هعی تب همراهش هستش 

بازم ببر دکتر ان شالله زودی تبش رفع میشه 

باید بزرگه رو سرش و گرم کنی الان دیگه تعطیلاتشونه 

کلاسی ثبت نام کن انرژیش تخلیه شه 

بفرس باشگاه یا کلاس زبان 

بخاطر ویروس هستش  این ویروس و تا دو بار نبری هعی تب همراهش هستش  بازم ببر دکتر ان شالله ...

الان تو این هفته دو بار کوچیکه با سر خورده زمین.  رفتم فرش خریدم.  نمیدونم چرا اینجورین کاملا زبون نفهمن 

الان تو این هفته دو بار کوچیکه با سر خورده زمین.  رفتم فرش خریدم.  نمیدونم چرا اینجورین کا ...

بچن دیگه

ماشالله دخترا شیطونتشون الان زیاد شده 

عین زمان مانیستن 

فقط باید سرگرم شن

خدا حفظشون کنه واست 🍬🍭