2777
2789

تاپیک قبلی داشتم میگفتم یهو نینی سایتم خراب شد و بالا نیومد نتونستم ادامشو بنویسم

یه سریاتون گفتید داری دروغ میگی بخدا دروغ نمیگم..دلتنگ اون روزا بودم خواستم به شما تعریف کنم تا دلتنگیم رفع بشه😥

از اول میگم

قبلن خونمون با مادرشوهرم اینا یجا بود الان فرسخ هااااا دور شدیم

برادر شوهرم همسن من بود

خیلی بهم سر میزد

همش شبا میگفت بیا پیش ما تنها نمون

چون شوهرم شیفتای طولانی میرفت

من که میرفتم خونشون میرفت بال کباب و خوراکی میگرفت

همش میگفت چیزی لازم داشتی به خودم بگو

منم باهاش چند باری سرکلاس رفتم

دو سری دکتر رفتم

منو خونه مامانم میبرد

اگه هستین بقیشو بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی لفتش میدی بابا

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

؟؟؟؟

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

یادم نمیره یه شب هیچکس خونمون نبود  رفت پشت بوم جا انداخت گفت بیا زیر ستاره ها حرف بزنیم

خیلی قشنگ بود باد خنگ میومد

فقط حرف زدیمااا نه چیزی اون از دوساش تعریف میکرد منم گوش میکردم