2777
2789
عنوان

واقعا خدا الکی چیزی رو حرام نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 18 پست
نه گلم نگهداریش توصیه نشده ولی تاکید شده غذا دادن به گربه ثواب خیلی زیادی داره 

پیامبر (ع) فرمود: بودن گوسفند در خانه باعث برکت می‌شود و همچنین بودن گربه هم در خانه باعث برکت می‌شود. یک گوسفند، یک برکت دارد و دو گوسفند دو برکت دارد و سه گوسفند برکات زیادی دارد.

امام کاظم (ع) فرمود: خانه‌تان را از سه چیز خالی نگه ندارید که آن‌ها خانه را آباد می‌نمایند: 1- گربه 2- کبوتر 3- خروس و اگر با خروس مونسی (مرغ) هم باشد، مانعی ندارد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگر در احادیث جعلی وگرنه با این مضمون ندیدم ،بذار ما هم بهره ببریم 

حدیث داریم از پیامبر که میگه خانه ای که سگ در اون باشه فرشتگان از اون خونه دورن.

حدیث از امام علی داریم از نگهداری سگ در خانه بپرهیزید که هیچ خیری ندارد مگر برای نگهبانی.

از لحاظ علمی ثابت شده کرک گربه ضرر داره عزیزم.

من خودم خیلی سگ دوست دارم ولی جرات نمیکنم نگهداری کنم

نشنیدم و ندیدم این مطلب رو،جالبه برام بذارین این مواردو ما هم مطلع بشیم

ندیدی چون دروسو کتبشو  نخوندی یعنی اصلا کسیکه به درجه ی اجتهاد میرسه تقریبا سنو سالی ازش گذشته بعید میدونم که سنو سالی داشته باشی  برفرضم من حدیثشو پیدا کنم راحت میتونی بگی از کجا معلوم من دراوردیو جعلی  نباشه حتی بعضیا که خودسر هستن حتی  اگه تو خود قران هم مستقیم مطلبی  گفته باشه یه تفسیر دلبخواه پیدا میکنن یا از خودشون یچیزی درمیارن تا قبولش نکنن بی خیال شما هم سگ رو دراغوش بگیرو از جون براش مایه بذار ولی توروخدا برای از بین بردن دینو احکام خدا اینقدر دنبال بهانه نباش اونم تو جای محازی عمومی که خیلیا ممکنه فریب بخورنو کلا مسیر زندگیشون عوض بشه