2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم

775 بازدید | 17 پست

یه دونه ای توی سرش در اورده ... یه چیزی مثل جوش چرکی و خیلی ریز ... اما دردناکه. فردا حتما دکتر میریم اما کسی تجربه داره ??.

شوهرم خیلی میترسونه منو    همش حرفای الکی میزنه انگار خدای نکرده دور از جونش چیز خطرناکیه 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودشو لوس میکنه.فک نکنم چیز خیلی خطرناکی باشه

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

دمل نیست؟ البته نشنیده بودم تو سر دربیارن...

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

من داداشم بچه بود یه زائده ی سفیدی از سرش دراومده بود دکتر گفت قندش بالاست، خوب شد یه مدت بعد

ممکنه بخاطر چربی یا آلرژی به یه ماده غذایی باشه

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

ان شاالله چیزی نیست خواهر زن داداشم چند وقت پیش چندتا غده اینجوری داشت دکتر گفت خوش خیمه سرپایی عمل کرد الانم کاملا خوب شده. احتمالا مال شمارم نمونه میگیرن میدن آزمایش خداکنه خوش خیم باشه

خداوندا تو یارم باش
جوشه بابا نترسه شامپوشو عوض کنه زود به زودم حمام بره خوب میشه چیز خاصی نیست

هر روز حمامه اصلا بهش میگن اردک    

الهی که چیز هاصی نباشه

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه