2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دختر همسایه مادرم  ک سالهاست خونشون همونجا بوده و همسایه های قدیمی هستن یه خواستگار براش اومد از فامیل خاله من اینم جوگیر گفت نامزدی و من فلان عقد رو مبخوام و فلان ماشین باید برای عقد باشه و دوران نامزدی دوماهشون فقط خرج کافه شون اون زمان ۲ت شد ک خیلی بود 

یهو ام پسره سر ی موضوع ک دیده بود فایده نداره بهم زد و خبرش اما جا پیچید 

الان باوزت نمیشه 

با ی پسره عقد کرده  آس و پاس

فقط ی حلقه براش اورده خداشاهده 

جشن رفتن امام رضا 

عروسی ام نگرفت مبادا دو کیلو شیرینی بده 

پول عروسی رو هم از مامانش گرفته

چند روز پیش دیدمش حتی ی النگو هم براش نخریدن 

باورم نمیشد این همون باشه حالا چرا 

چون دیگه تایمش اوووت شده بود 

پس تا تایم دارین فکر کرده جلو برید یمدت نامزد یا دوست باشین شاید پسندیدیش 

خوب خودتم شاغلی از طرفی ولخرجم نیستی . من میگم با کسی که دوسش داری ازدواج کنی بهتر میتونی زندگی کنی ...

حرف شما درسته ولی طوری هم نباشه که شوهرش پولی برای مخارج زندگیشون کنار نذاره چون خانم شاغل داره که اینطوری داعون میشه اینا ربطی به خساست زن نداره ،اینو من میگم که شاغلم و بار زندگی رو دوشمه

ببین میشه کنار اومد ولی اولتش تو باشی در این صورت فقط. اگه  به شما رسیدگی نکنه نمیشه 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

ببین اون معلمه هم خواستگار زیاد داره یکی دو سال دیگه میره 

میمونه یه مادر و یه خواهر

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

2827
2791
2779
2792