2777
2789

خساستت چجوریه

یکم تعریف کن

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷رهبر شهیدم کربلا نرفته شد کربلایی❤️من بمیرم برای مظلومیتت😭 آقا مجتبی لحظه ای و کمتراز آن دست از حمایت شما نمیکشم❤️❤️❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین مثلا راضی نمیشم به مامانم پول بدم یا حتی برای خودم ولخرجی کنم خوراکی ام میخرم خودم میخورم😂😂😂

لباس چقد میخری

شاغلی یا پول از بابات میگیری؟

خسیس خوراکی هم برا خودش نمیخره

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷رهبر شهیدم کربلا نرفته شد کربلایی❤️من بمیرم برای مظلومیتت😭 آقا مجتبی لحظه ای و کمتراز آن دست از حمایت شما نمیکشم❤️❤️❤️

عزیزم خودشما خسیسی؟! اگر بله میشه چندتا نمونه هاش رو بگی  شاید فقط فکر میکنی خساست داری

اره من خسیسم اون خسیس نیس از مرد خسیس بیزارم سفتم دیگه دست دلم نمیره پول خرج کنم

لباس چقد میخری شاغلی یا پول از بابات میگیری؟ خسیس خوراکی هم برا خودش نمیخره

رستوران لاکچری ام رفتم بابام خسیسه متاسفانه کشیدم بهش ولی از مرد خسیس بیزارم شاغلم خودم

خیلی دقت کن یمدت برید و بیایید ممکنه خوب باشه از دستش بدی دیدم چقدر دختر سنشون رفته بالا سر همین بی ...

پسر خیلی خوبیه چشم پاک جنم کاری داره حمایت گر مهربون ولی خب چون نه پدر داره نه برادر کمک خرج خانوادس

2827
2791
2779
2792