2777
2789
عنوان

اگه قهر باشین...

131 بازدید | 23 پست

یه روز پیام نده شما پیام میدین یا صبر میکنین ک اون بده ؟

کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره دلیل قهر چی باشه 

کی مقصر باشه 

ولی اگه پیام بدی همیشه توقع داره اول تو پیام‌بدی

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
بستگی داره سر چی بوده و تقصیر کی بوده کلا چی به چی بوده

سر چیز مسخره ک تقصیر اونه ولی من با وجود توضیح دادنش با بی محلی جوابشو دادم

کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂
فعلن ک صبرکردم اون پیام بده

صبره داره سخت میشه برام😂

اگر طرف ارزششو داشته باشه من پیام میدم اگر نه که غرورمو انتخاب میکنم 

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....

پیام میدم.فرق قهر و جدایی اینه ک من هنوز دوستت دارم و نگرانتم و امیدوارم روز خوبی رو داشته باشی و احوالت رو میپرسم ولیییی ناراحتم ازت،اگ قرار باشه کلا کاری ب کارش نداشته باشم ک دیگه قهر نیست جداییه

پیام میدم.فرق قهر و جدایی اینه ک من هنوز دوستت دارم و نگرانتم و امیدوارم روز خوبی رو داشته باشی و اح ...

خب آخه این جوری پررو میشه

اگر طرف ارزششو داشته باشه من پیام میدم اگر نه که غرورمو انتخاب میکنم 

ارزش داره ولی الان لجم گرفته

سر چیز مسخره ک تقصیر اونه ولی من با وجود توضیح دادنش با بی محلی جوابشو دادم

صبر کن چون الان ک مقصر نیستی بری جلو همیشه موقع دعوا منتظر میشه تو پا پیش بزاری و سخت میشه بعدا

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
صبر کن چون الان ک مقصر نیستی بری جلو همیشه موقع دعوا منتظر میشه تو پا پیش بزاری و سخت میشه بعدا

دقیقا همین گندو زدم

انقد رفتم جلو دیگه هوا برش داشته