2777
2789
عنوان

از کارشوهرم حرصم گرفته

321 بازدید | 12 پست

ما مستاجریم و شوهرم دوتا قرعه داشت درومدن داره جمع میکنه برا خرید خونه

و بهم گفت داره میریزه توحساب دامادشون که پولا خرج نشن خواهرشوهرم چون تو یه ارگان دولتیه میتونه پولارو بخوابونه حسابش با سود کم وام میدن دیگه ضامن هم خود خواهرشوهرمه

بنظرتون حق دارم حرصم بگیره؟گفتم خب بریز توحسابم گفت اخه پرسیدم گفتن توحساب کل خانوار و دولت چک میکنن مبلغ بالا باشه میترسم یارانه و قطع کنن

و گفت اونجا بریزمشون ک خواهرش بخوابونه توحسابش وام بگیره شوهرم 

من نمیدونم چرا خوشم نیومده دوست ندارم بقیه از دارایی های ما وبرنامهامون باخبر باشن یاشوهرم مثلا پولاش برااینکه خرج نشن بندازه توحساب یکی دیگه(ک البته بیشتر بخاطر وام گرفتنه)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخاد کمکتون کنه خب کجاس بده

یعنی این کمکه؟

نمیدونم رابطه شوهرم و خواهرش باهمدیگه خوبه اما چون من زیاد خوبی از خواهرشوهرم ندیدم و یه آدم مودی هست زیاد ازش خوشم نمیاد واس همین شاید بیشتر حرصم گرفته 

یعنی این کمکه؟ نمیدونم رابطه شوهرم و خواهرش باهمدیگه خوبه اما چون من زیاد خوبی از خواهرشوهرم ندیدم ...

تو اصلا خودتو طرفش نکن چون در آخر به خونه میرسی و یارانتم قط نمیشه زیاد خودتو درگیر نکن 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

ولا حق داری  خدایی نکرده شاید خواهرشوهرت افتاد چیزیش شد اوندقت  میخواین چه کنین یارانتون ا ...

من به اینش فکرنمیکنم بیشتر فکرم اینه دوست ندارم از داراییمون کسی باخبر باشه و اینکه پولای شوهرم توحساب یکی دیگه باشه

(البته قبلا هم شوهرم اینکارو کرده و خواهرشوهرم براش وام گرفته)ادم مطمئنیه ولی من یچیز دیگس فکرم

حالاچه اشکالی داره وام روگرفتین پول روبریزین توحساب خودتون

اره میخواستم ب نیت بحث هم که بشه بهش بگم پولارو بریز توحسابم بعد گفتم بخوام برم خودم تو ی بانکی بخوابونم ضامن و دردسر میخواد بزار اینطور وامشو بگیره و ازالان ب شوهرم بگم دیگه پولاتو خواهشا نریز حساب کسی دوست ندارم کسی از برنامهامون و داراییمون باخبر باشه