2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چسبندگی جفت چیه🤯😵😵

برامنم سونو نوشتن چسبندگی سونوگرافی کرتا زیاد اطلاعی ندارم ولی فک کنم اگه چسبندگی باشه یا فک کنم زیاد باشه رحم و برمیدارن دخترعمومم اینطوری بود ولی به خیر گذشت 

🤯😵چیکار کنیم که نچسبه

دست ما نیس که برا همین سونو مینویسن که ببینن چسبیده یا نه فک کنم هرکی زایمان قبلیش سزارین باشه اونا احتمالش هس چسبندگی داشته باشن 

والله من اطلاع دقیقی ندارم عزیزم ولی من شنیده بودم از عوارض سزارین قبلی می تونه باشه 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
از کجا فهمیدی چسبندگی جفت داری؟ 😶

ندارم که یعنی اشالا نداشته باشم دکترم برام سونو نوشته که ببینه دارم یانه فردا میرم سونوی رشد اونم نوشتن که بررسی شه 

والله من اطلاع دقیقی ندارم عزیزم ولی من شنیده بودم از عوارض سزارین قبلی می تونه باشه 

اره اینو منم شنیدم منم چون سزارینم و دومی نوشتن ولی دخترعموم طبیعی بود اونم رف 

ندارم که یعنی اشالا نداشته باشم دکترم برام سونو نوشته که ببینه دارم یانه فردا میرم سونوی رشد اونم نو ...

اهان انشالله که نداری عزیزم منم یکشنبه میرم سونوی رشد، بچتون کوچیک مونده بود ک نوشت این سونو رو واست؟ 

🤯😵چیکار کنیم که نچسبه

هیچی کاری نمیشه کرد عوارض سزارین قبلی می تونه باشه 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
ندارم که یعنی اشالا نداشته باشم دکترم برام سونو نوشته که ببینه دارم یانه فردا میرم سونوی رشد اونم نو ...

زایمان قبلیتونم سزارین بود؟

من همونم که تا میدیدیم ذوق میکردی 💔حالا اما فاز غم میگیری💚💚
اره اینو منم شنیدم منم چون سزارینم و دومی نوشتن ولی دخترعموم طبیعی بود اونم رف 

وقتی زایمان اول سزارین باشه دومی رو حتما سزارین میکنن؟

من همونم که تا میدیدیم ذوق میکردی 💔حالا اما فاز غم میگیری💚💚

وقتی نداری چرا استرس الکی به خودت میدی 😐😐اگه داشتی تا الان باید مشخص میشد دیگه‌من دو تا سزارین پشت هم داشتم استرس گرفتم از دکترم پرسیدم میگن عوارض زایمان پشت هم ممکنه چسبندگی باشه گفت اره بهت نگفتم الکی استرس نگیری چسبندگی نداره هفته هام هم کم بود چند هفته ای؟