2777
2789
عنوان

بد دهنی

127 بازدید | 13 پست

حاضرید با مردی که تو عقد کلی فحشای زشت بهتون داده سر یه بحث کوچیک

و به پدر و مادرتون علنا بی احترامی کرده و پشت سرشون فحش داده فوق العاده هم دهن بین پدر و مادرشه زندگی کنید؟

تو مراحل جداییم ولی از ایندم میترسم از طرفی میدونم با این مرد نمیشه زندگی کرد

قطعا نه...

به شخصه بددهنی خط قرمزمه.

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن نیستم بخصوص پدر و مادر 

جالبه که پدر مادر خودش طلاقو کردن تو مغزش ولی باز پشت اوناست اونوقت پدر مادر بیچاره ی منو همه جوره خورد کرد ازش متنفرم کاش از اینده ترسی نداشتم😔

یه فحشایی داده که من با ۲۴ سال سن معنیشونو نمیدونم حتی

عزیزم بددهنی خیلی بده...

تو تنهایی به کنار‌‌‌...

فردا تو جمع اگه خودشو کنترل نکنه...

موقع رانندگی...

جلوی بچه هاتون...

در مقابل حرمت هایی که بشکنه دیگه درست بشو نیست.

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
عزیزم بددهنی خیلی بده... تو تنهایی به کنار‌‌‌... فردا تو جمع اگه خودشو کنترل نکنه... موقع رانندگی ...

همه حرمتارو شکونده خودش گفت چطور میتونی با مردی که انقدر بهت توهین کرده ادامه بدی

کاش فقط خودش بود مادرش شست منو گذاشت کنار هر دری وری دلشون خواست بارم کردن

به بابام تو خونشون علنا بی احترامی کرد پشت سرشونم کلی فحش داد بهم فحشای زشت و کمر به پایین

همه حرمتارو شکونده خودش گفت چطور میتونی با مردی که انقدر بهت توهین کرده ادامه بدی کاش فقط خودش بود ...

پس دیگه حرفی باقی نمی مونه.

با مشورت خونواده یه تصمیم درست برای آینده ت بگیر

پس دیگه حرفی باقی نمی مونه. با مشورت خونواده یه تصمیم درست برای آینده ت بگیر

اقدام کردم برای مهریه ولی میدونم انقدر عذابم میده که تهش بگم هیچی نمیخوام فقط طلاقم بده

وقتی من فکر درست شدن زندگیمون بودم اون فکر انتقال مال و اموالش بود و فکر پس گرفتن چارتا تیکه طلایی که برام اوردن ازشون متنفرم که با زندگیم بازی کردن