2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با کسی باش که وقتی تو رو داره دقیقا بدونه چی داره 

نه کسی که وقتی از دستت داد متوجه بشه چی داشته ..!

دختری اهل شمال کشور🌱عاشق طبیعت و بارون💙            ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️[منم به آرزوم رسیدم🥺]

وایی حق پرومکس تک تکش درس زندگی بود 

سر اینا خیلی ضربه خوردم تا فهمیدمشون:) امیدوارم همه متوجهش بشن😍❤️

با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمیکند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.

اینکه از هیچکس توقع نداشته باشی که برات کاری انجام بده خیییلی حس خوبی میده به آدم نزدیک یه ساله که اینطوری ام خیییلی راضی ام 

و اینکه هیشکی پیشرفتتو نمیخواد

گویند خدا همیشه با ماست ... ای غم نکند خدا تو باشی

منم واقعا بارها بهم ثابت شد برای کسی دیگه از خودم نزنم

لیلقت ندارن

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭