2777
2789
عنوان

خانما شوهرم...😔

425 بازدید | 12 پست

تازگی با پول و وام و طلاهای من خونه نقلی خریدیم رباط کریم حتی ماشین هم فروختیم  یه مقدار پول مونده میشه ماشین مدل پایین گرفت گیر داده موتور بگیرم کارش تهرانه هر روز بره بیاد بعد وام رو سند میدن قرار شده طلا برام بگیره پس بده گفته ماشین اون زمان بگیرم

من چیکار کنم هر چی بهش میگم میگه تو دخالت نکن

دلم خیلی گرفته

انقدر تو فشاره حالا طلا واجب نیست داشته باشی بعدا هم ریر ریز میتونه برات بخرهص

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماشین مدل پایین یعنی باید هرچی در میاری خرجش کتی اینجاشو درست کنی اونجاش خراب میشه 

بهتره وامو بگیرین و ماشین مدل بالاتر بگیرید

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
ماشین مدل پایین یعنی باید هرچی در میاری خرجش کتی اینجاشو درست کنی اونجاش خراب میشه  بهتره وامو ...

از اون سمت موتور بگیره هر روز سه ساعت بره سه ساعت بیاد تو جاده خطرناک؟

موتور اصلا مال جاده نیست اگه بارون گرفت چجوری میخواد اومدورفت کنه

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
از اون سمت موتور بگیره هر روز سه ساعت بره سه ساعت بیاد تو جاده خطرناک؟

خطر که هم برای ماشینه هم موتور هم پای پیاده  اتفاق بخواد بیفته میفته ولی سعی کن راضیش کنی صبر کنه اونموقع که وامو دادن یهو ماشین بگیره

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
خطر که هم برای ماشینه هم موتور هم پای پیاده  اتفاق بخواد بیفته میفته ولی سعی کن راضیش کنی صبر ک ...

منم همین میگم چون موتور هم بگیره باید بزاره تو پارکینگ خاک بخوره چون شبا دیر میاد 

منم همین میگم چون موتور هم بگیره باید بزاره تو پارکینگ خاک بخوره چون شبا دیر میاد 

متاسفانه مردا وقتی تصمیم میگیرن کاری کنن دیگه نمیشه نظرشونو عوض کرد میشن مثل پسر بچه های لجباز و حرف منطقی تو سرشون نمیره