2777
2789
مادرم هم بیمار روحیه ودارو نمیخوره واذیت میکنه متاسفانه پدرم از نوزادی رهام کرده تا الان حمایت عاطف ...

چه سخت 

علاوه بر ارث محیط خوبی هم نداشتی 

قطعا اطرافیان روت تاثیر میذارن و حالت را بدتر میکنن

اگه سوال روانشناسی داری بگو واست از مادرم بپرسم عزیزم

ببه کار خاصی علاقه نداری که بتونی یکم دووم بیاری؟  سعی کن شغل بی دردسری انتخاب کنی و فکر کنم چ ...

اتفاقا ‌ممکنه زود عصبی بشم  وبهم فشار بیاد

نمیدونم خیلی گیج وسردگمم متاسفانه کارم شده خوردن وخوابیدن بی هیچ هدفی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه سخت  علاوه بر ارث محیط خوبی هم نداشتی  قطعا اطرافیان روت تاثیر میذارن و حالت را بدتر ...

ممنونم عزیزم مهم ترین دغدغه ام شده کار چون فوق العاده نیاز دارم ب روانشناس رفتن حداقل وبدون درامد داشتن نمیتونم

راستی شما خیلی مهربونی حستون بهم منتقل شد چون حال خوشی ندارم فهمیدم اینو 

اینکه نمیتونی از روانشناسم بهره ببری خیلی سخته 🥲❤ هر کمکی بود در خدمتدم

ممنون از محبتت همین که شرایطمو درک کردی خودش ی عالمه ارزش داششت بعضیا میان فقط زخم زبون میزنن برای این بیماری 

ممنون از محبتت همین که شرایطمو درک کردی خودش ی عالمه ارزش داششت بعضیا میان فقط زخم زبون میزنن برای ا ...

بگردم الهیی

اصلا به حرفاشون توجه نکن جانم 

اینم یه بیماری مثل هر بیماری دیگه هست 

مثل اینکه به کسی که انفلونزا گرفته بگیم داری ادا در میاری و پاشو کارهاتو کن 

من واسه شغل حتما میپرسم و بهت اطلاع میدم و اگه نکته ای باشه حتما میگم 

بیماری های اعصاب خیلی سختن و واقعا سرکردن باهاشون عذاب اوره منم چندتا اختلال دارم 

گاهی با خودم میگم این دنیا که بخاطر بیماری هام نتونستم زندگی کنم،  کاشکی اون دنیا خوب باشه لاقل 

شما خودتون خیلی خانم و مهربونید که منو خوب میبینی جانم

بگردم الهیی اصلا به حرفاشون توجه نکن جانم  اینم یه بیماری مثل هر بیماری دیگه هست  مثل ا ...

فدات بشم عزیزدلم منتظر خبرت هستم لطف میکنی

جالبه بدونی که از طرف خانوادم از جانب هیچکدومششون درک نمیشم حتی گاهی شده بهم میگن هیچیت نیس وداری ادا درمیاری پس چرا ۵ تا قرص میخورم اگه هیچیم نیس مرض دارم؟

بگردم الهیی اصلا به حرفاشون توجه نکن جانم  اینم یه بیماری مثل هر بیماری دیگه هست  مثل ا ...

لطفا اینم بپرس که ازدواج ناموفق داشتم البته بهم خوردنش بخاطر بیماریم نبوده چون حالم خوب بود وافسردگی نداشتم

بپرس که امیدوار باشم بتونم تشکیل زندگی بدم یا بیخیال شم بهتره

لطفا اینم بپرس که ازدواج ناموفق داشتم البته بهم خوردنش بخاطر بیماریم نبوده چون حالم خوب بود وافسردگی ...

حتما جانم 

بهت تبریک میکم که با این همه سختی هنوز سرپای خودت موندی 

این بیماریبه خودی خود سخته 

حالا چه برسه اطرافیان حامی نباشن و تازه درکت هم نکنن 

حتما میپرسم و اطلاع میدم جانم

دو قطبی دو فاز داره  افسردگی و شیدایی  در فاز شیدایی افراد به شدت انرژی دارن ،  خست ...

مرسی عزیزم

اطلاعاتتون خوبه

روانشناسی خوندین؟ 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠