2777
2789

یاد بگیر از یه جایی به بعد بیخیال آدمایی بشی که هیچ وقت قرار نیست خوبیاتو‌ بفهمن این آدما میتونن نزدیک ترین آدما بهت باشن البته فقط به صورت اسمی وگرنه که خیلی فاصله اس بینتون

از یه جایی به بعد اگه خودت خودتو نجات ندی یه جوری لهت می کنن که توان بلند شدن نداری 

الان وقتشه وقت اینکه یه جوری پشت خودت باشی و بلند شی که حتی تو خوابتم نمیدیدی 

صدای تیک تاک ساعت بلند شده همه چی سرعت گرفته 

چرا همیشه تو اونی هستی که مثل همه ی آدمای اطرافت خودتو‌تنها میذاری؟ تا حالا بهش فکر کردی که توداری همون کاری که باهات کردن همیشه با خودت می کنی؟

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

حرف دل منو زدی این آدما تا وقتی براشون سود  داشته باشی دورت هستن

جز خودت هیچکسو نداری اینو همیشه یادت بمونه♥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جز خودت هیچکسو نداری اینو همیشه یادت بمونه♥

دقیقا این روزها بهم ثابت شد فقط خودم باید برای خود خودم باشم چون حتی خواهر و مادر هم واقعی منو نمیخاند و خودم هم خودم را نمی خواستم

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

دقیقا این روزها بهم ثابت شد فقط خودم باید برای خود خودم باشم چون حتی خواهر و مادر هم واقعی منو نمیخا ...

از ۱۸ سالگی به بعد باید یادگرفت که اصلا مهم نیست بقیه مارو‌بخوان یانه

مهم اینه خودمون خودمونو بخوایم 

از ۱۸ سالگی به بعد باید یادگرفت که اصلا مهم نیست بقیه مارو‌بخوان یانه مهم اینه خودمون خودمونو بخوای ...

عزیزم شما مشاور خوب سراغ ندارید؟منظورم کسی که تخصصش مشاوره هست

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹