2777
2789
عزیزم در هرحال شکایت کردن خیلی سخته هم تو دوستی هم تو غریبه شاهد میخاد دوتا مرد مسلمون تجاوز چیه ...

من عقد بودم تو ماشین بهم تجاوز شد رفتم آگاهی سرهنگه گفت من جای پدرت خیلی دردسر برا خودت درست نکن تو نامزدی و فلان 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

تجاوز نه‌. ولی اکثرا زن های ایرانی تجربه تعرض خیابونی رو دارن و پیش اومده که مردی بهشون‌ دست بماله ی ...

من ی بار رفته بودم پیاده روی تو ماه محرم تو شهر خودمون ی آقای همه رو ابن سکلی اذیت میکرد اون رو واقعا خدا زده خیلی بچه بودم وگرنه برمیگشتم میخاروندم تو گوشش

what you're not changing you're choosing 🦋🫧

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من عقد بودم تو ماشین بهم تجاوز شد رفتم آگاهی سرهنگه گفت من جای پدرت خیلی دردسر برا خودت درست نکن تو ...

با همونی ک عقد بودی یا کس دیگه؟؟؟ وایی پلیساهم پلیس نیستن دگ 

کاربریم خیلی باحاله  

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
از پشت بود یعنی؟ یعنی به زور بهت تجاوز کرد که راضی نبودی؟

چقدر کنجکاوی تو ،

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ما را مجال نه،که ببوسیم پای یار🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠

من عقد بودم تو ماشین بهم تجاوز شد رفتم آگاهی سرهنگه گفت من جای پدرت خیلی دردسر برا خودت درست نکن تو ...

توسط کی؟؟.

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ما را مجال نه،که ببوسیم پای یار🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠

خانم ها دستمالی و تعرض اصلا عادی نیست 

اصلا سکوت نکنید 

داد و بیداد راه بندازید و متجاوز را رسوا کنید 

مردا تحریک که بشن تا یه جایی کنترل میکنن

بعدش یا باید خودارضایی کن یا تجاوز

اونها فقط از جمع و اجتماع میترسن

هر جایی که بتونن تخلیه بشن، انجام میدن

اونی که میبینی آرومه، قبلش تخلیه کرده

و الا وقتی به اوج برسن، عقلشون تعطیل میشه

پس حواستون باشه کجا میرید....

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
مردا تحریک که بشن تا یه جایی کنترل میکنن بعدش یا باید خودارضایی کن یا تجاوز اونها فقط از جمع و اجت ...

این قدر بیشرفن یعنی؟؟

مادرای عزیز یکم بیشتر مواظب دخترای گلتون باشید..زیاد تنها ،با دوست و رفیق ،مهمونی ....تنها نرن

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

این قدر بیشرفن یعنی؟؟

شک نکن

مردها مدلشون اینطوری هست

البته بعضیاشون هات هستن

بعضی هاشون چون زیاد فیلم میبینن، بیشتر تحریک شدن

بعضی دخترا هم واسشون خیلی تحریک کننده هستن

عموم مردها، اگه تجربه کرده باشن، دیگه نمیتونن خودشون رو کنترل کنن

برخلاف خانم ها که خیلی راحت تر جلوی نیاز سک س رو میگیرن

خودم من توی نی نی دیدم

دختر خانم یه کم دارو گیاهی خورده بود و نیاز جنسیش زده بود بالا و سک س زیاد داشت. دقیقا این هورمون ، همون هورمونی هست که مردها خیلی خیلی زیاد دارن...

مردها این مدل هورمونشون خیلی بیشتر از زنها هست

و وقتی طی چند روز اینها توی بدنشون منتشر میشه، عقلشون از دست میدن و باید تخلیه کنن و مقاومت براشون سخته

اونایی که  آروم هستن هنوز یا به اوج دوره نرسیدن که تخلیه کنن یا قبلش تخلیه کردن مثلا با خودارضایی

شبیه دوره پریود خانم ها هست ، اونها یک افت و اوجی دارن

که تحریک شدن با چشم و زیبایی های زن خیلی به زود تر رسبدن به اون نقطه کمک میکنه

این قدر بیشرفن یعنی؟؟

حداقل اگه مبخواید برید تنها جایی

قبلش چند بار خودارضایی کنه که عقلش بیاد سرجاش

اونطوری شاید امنیت بیشتری داشته باشید

ولی خوب دختر عاقل هیچ وقت تنهایی جایی نره

چون نمیدونه پسر الان تو چه دوره ای از تحریک هست

اگه تحریکش زیاد باشه، ممکنه دست به هر کاری بزنه

حتی بعدش که عقلش میاد سر جاش

میگه چه طور گندم رو جمع کنم

دیگه داستان های جنایی هم بخونید 

طرف نوجوون میره جسد رو مخفی میکنه یا آتیش میزنه

شک نکن مردها مدلشون اینطوری هست البته بعضیاشون هات هستن بعضی هاشون چون زیاد فیلم میبینن، بیشتر ...

ولی اینها دلیلی برای تجاوز نیست ، 

ولی اینها دلیلی برای تجاوز نیست ، 

خوب مسیله اینه اینجا کسی به دلیل کار نداره

مگه روی پیشونی متجاوز نوشته، من با منطق و دلیل تجاوز میکنم یا نمیکنم؟

الان کدوم مردی هست که پای اراده و اعتقادات و انسانیت تلاش کنه؟

اگه اینطوری بود، پسرا این همه دختر رو منتظر نمیذاشتن چند سال، بعد دختره التماس کنه بیا منو بگیر

دو طرف مقصر هستن

دخترا تحت تاثیر هورمون اوکسی توسین ، وابسته میشن و عقلشون از دست میدن

بعد به جای تصمیم عاقلانه چند سال منتظر دوست پسرشون میمونن یا خام میشن میرن خونه دوست پسر یا جایی که تنهان

اینها به خاطر چیه؟

آیا اون دختر به عقلش عمل کرده؟

نه

اون دختر تابع هورمون اوکسی توسین و احساساتش بوده

اون پسرم به عقلش عمل کرده ؟

نه 

تابع هورمون مردانش شده

رابطه عاقلانه باید 

رسمی باشه نه مخفیانه

آشنایی باید از طریق رسمی باشه

پسرا اول تور پهن میکنن بعد دختره میترسه ابروش بره به هر خفتی تن میده و ازش سو استفاده میکنن

دختره میگه پسره تهدیدم کرده به بابات میگم

خوب این دختر احمق نیست؟

طبق عقل رفته جلو ؟

نه