2777
2789

اره لعنت به اون روز

دردایی که کشیدمو یادم نمیره

دیشب عکس یارورو اتفاقی دیدم

چاق شده،هیکل تر،شادتر

حرومزاده تازه میگفت عذاب وجدان دارم

ریدم تو اون قیافه و هیکل عنت بی‌شرف

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چرا نمی تونستی داد و بیداد کنی تا اون پسره هرکاری دلش بخواد باهات بکنه؟

یکی جلو دهنت بگیره هیکلشم ۴ تای تو باشه سفت بگیرتت میتونی کاری کنی؟😐دیگه جزئیات ک نمیتونم تو سایت بگم یچیز کلی میگم ک دیگ کسی این اتفاق براش نیفته مخصوصا دخترای کم سن من خیلی هم کم سن نبودم ولی باز اسیب دیدم

عزیزم تجاوز اسمش روشه یعنی به زور ما تجاوزی که خودمون بخوایم رو نداریم! نه دوست نبودیم،ماجرا داره ...

اره درست میگی ولی یکی از دوستام چند ماه با یه پسر دوست بود و قرار گذاشته بودن که رابطه جنسی نداشته باشن، ولی پسره توی یه موقعیت خاص سو استفاده می‌کنه و از عقب بهش تجاوز میکنه، فکر کردم که واسه تو هم اینجوری بود

اره درست میگی ولی یکی از دوستام چند ماه با یه پسر دوست بود و قرار گذاشته بودن که رابطه جنسی نداشته ب ...

خب چه فرقی داره؟مورد دوستم تجاوز بوده

هر رابطه یا عمل جنسی‌ای که بدون رضایت یکی از طرفین و با زور و اجبار بوده باشه تجاوز محسوب میشه

حالا چه دوست بوده باشن

چه هفت پشت غریبه

مهم اینه که رابطه‌ی زوری و بدون رضایت بوده دوست عزیز

خب چه فرقی داره؟مورد دوستم تجاوز بوده هر رابطه یا عمل جنسی‌ای که بدون رضایت یکی از طرفین و با زور و ...

اره خب حرفات رو کاملا قبول دارم ولی برای شکایت کردن این دوتا خیلی فرق میکنه، وقتی توی رابطه دوستی به دختر تجاوز میشه حتی اگه دختره رضایت نداشته باشه پسره خیلی راحت میگه که ما دوست بودیم و با رضایت خودش بوده، ولی اگه غریبه باشه نمی دونه پسره انکار کنه

اره خب حرفات رو کاملا قبول دارم ولی برای شکایت کردن این دوتا خیلی فرق میکنه، وقتی توی رابطه دوستی به ...

عزیزم در هرحال شکایت کردن خیلی سخته

هم تو دوستی هم تو غریبه

شاهد میخاد دوتا مرد مسلمون

تجاوز چیه که تو خفا صورت میگیره اخه دوتا شاهد مرد باید ادم از کجا بیاره؟

یا بکارتت سالم باشه چجوری میخای ثابت کنم زخم مقعدت ماله تجاوزه؟

ضبط صدا و گرفتن تصویر از هرکسی هم جرمه

یعنی صدای طرفتو داشته باشی بازهم نمیتونی کاری کنی چون کارت قانونی نیست و دادگاه صدای ضبط شده رو اصلا قبول نمیکنه

خیلییییی سخته اثبات تجاوز

یا سخته یا اصن شدنی نیست

درکل امیدوارم اصن این اتفاق برای کسی نیفته که بخاد اثباتش کنه اصن

چون پیر میشه ادم به خاطر این موضوع

بعد کات کردی ؟؟ دیگه نمی بینیش؟؟ یا باهاش در ارتباطی

کات کردم باز زنگ زد ک بریم بیرون بلاکش کردم عوضیو بعد هی میگفت چرا ازم متنفر شدی منو تو همو دوس داریم اینام شیرینی رابطسو فک نمیکردم پسم بزنی

اره نامزد بودم سرهنگ آگاهی منصرف کرد منو

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا