2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما تاپیکم رو ک راجب خودکشی نوشتم بخون شاید نظرت عوض شد داستان یکی از بیمارامه

متاهل 🎀در انتظار اینکه خدا تو دلم یه نی نی خوشگل بکاره(الهی همه منتظرا مامان بشن)💛 خدایا شکرت که هوامو داری و کمکم میکنی خاطرات بد رو فراموش کنمشهید ابراهیم هادی}💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕✨️

وااای ببین بهش فکرم نکنیا. تو فک کردی خودکشی کنی راحت میشی؟  نه عزیزمن نه تنها توی این دنیا دشمن شاد میشی و هزارجور انگ بهت میچسبونن و نیستی که از خودت دفاع کنی فقط میشنوی و حرص میخوری، بلکه اون دنیا هم مثل تفاله باهات برخورد میکنن و بدترینارو برات رقم میزنن. بمون و ایندت رو بساز تلاش کن کنکوری هستی درس بخون. دانشگاهی هستی مهاجرت کن. توی هر مقطعی باشی راه حلی هست. اگرم دلت خواست میتونی بامن حرف بزنی منم فک کنم همسنت باشم❤

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

یه جمله عربی هست که میگه اگر خواستی بمیری خودتو داخل دریا بنداز میبینی که چطور برای زنده بودن تقلا میکنی 

انسان ها نمیخواهند خودشان را بکشند بلکه میخواهند چیزی را بکشند که در درون انهاست.

کتاب روانشناسی بخون

من یه مادر ۲۲ ساله ام هزاران بار به خودکشی فکر کردم از بسکه خانواده شوهرم آزارم میدن ولی به عزیزم ترین کسم یعنی پسرم فک میکنم که بعد از من چی به سرش میاد منصرف شدم 

توام به عزیزترین کست فک کن هیچی و هیچ کس ارزش خودکشی نداره 

گریه کن زجه بزن داد بزن چیزارو بشکن بلکه یه کم آروم بشی 

کاربری دست منو خواهرمه🫡