anyla مدیر استارتر عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 1823 عنوان بیاید عکس چشاش😭😂 663 بازدید | 61 پست میمیرم واس چشای شوهرم😂خماااااارعکسشو میزارم اینجا ژست گرفته مثلا مسخره بازی داشت درمیاورد از حموم اومده بخاطر اونه قرمزی چشماش نگید گل میکشه😂 تو همانی میشوی که می اندیشی! 1403/03/02 | 13:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11556 گل میییییکشششششه پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
آنه_دختری_در_پاریس عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 21274 شاید حموم گل کشیده از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد
yasamanjfr عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 13342 ببینیم |•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12313 شاید حموم گل کشیده اره خخخولی منم تابستون چشام مدام قرمز بخاطر اب وهوا خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
مهرساخانممممم عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 4473 برای چشمای شوهر هم باید کوکو کنیم؟ از این به بعد تاپیک های نصیحت دار میزنم شاید تکراری باشه ولی ی جاهایی واقعا بدرد میخوره
sheida2430 عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 5084 شاید حموم گل کشیده 😂😂امضات عالیه یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
یکی_همین_نزدیکیا عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 2761 نکنه شما همونی هستی که شوهرش روزنامه می برد تو حموم؟فک کنم لای روزنامه گل میزاره هم اسمه آریانا گرنده . با افتخار رئالی هستم 🤍
53 عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 9737 چشم شوهرتون بعد از استحمام رو برای افراد ناشناس میگذارید که چه پیامی منتقل کنه و چه تاثیری بگذاره؟!
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11556 چشم شوهرتون بعد از استحمام رو برای افراد ناشناس میگذارید که چه پیامی منتقل کنه و چه تاثیری بگذاره؟! ببخشید ک زنت چشمت رو اینجا نمیزاره😐😐😐شما فشار نقول پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
۱۳۷۸۱ عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 2131 چشم شوهرتون بعد از استحمام رو برای افراد ناشناس میگذارید که چه پیامی منتقل کنه و چه تاثیری بگذاره؟! نزن تو ذوق بچه خب
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11556 😂بنده خدا پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚