2777
2789
عنوان

فیلم در مورد عشق معرفی کنید

215 بازدید | 14 پست

ماجرا زیادداشته باشه 😁از اینا نباشه که فقط چیزن 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مینی سریال دیدم البته چیز زیاد داره🥴

و بنظرم ارزش دیدن داره

بیس اصلی داستانش راجع به ادماییه که تو رابطه حرف بقیه براشون مهمه و احساس واقعیشونو بروز نمیدن

اسم سریال مردم معمولیnormal people 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
من یه مینی سریال دیدم البته چیز زیاد داره🥴 و بنظرم ارزش دیدن داره بیس اصلی داستانش راجع به ادمایی ...

خیلی مرسی گلم 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

بچه ها اگه تو رابطه باشین.. به عنوان یه دختر دلتون تنگ بشه.. بهش پیام میدین میگین.. یا اینکه غرورتون ...

بستگی داره اگه پسره آدم خیییییییلی با جنبه ایه  خیلی بالغه خیلی عاقله بگو وگرنه نگو

خیلی مرسی گلم 

خواهش میکنم

فیلم کتابخوان هم قشنگه و عشق بین یه خانوم میانسال و پسر نوجوونه

و این که چه تاثیری تا اخر عمرشون این رابطه داره

فیلم دفترچه خاطراتم قشنگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
پنج قدم فاصله گلهای ارغوانی

گلهای ارغوانی درچه مورده ؟

فیلم عشق نجات بخش(رستگاری عشق)

در مورد یه فاحشه ست که یه پسر مذهبی عاشقش میشه

اونم بد نیس 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فیلم عشق نجات بخش(رستگاری عشق) در مورد یه فاحشه ست که یه پسر مذهبی عاشقش میشه اونم بد نیس 

مرسی گلم 🌺🌹

پنج قدم فاصله گلهای ارغوانی

قلب های ارغوانی

1
5
10
15
20
25
30
35
40