2777
2789

نکنه می خوای بگی قاتله 👀

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ولی ممکنه یکی از مقتولهای آرمان باشه 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

افعی خود آرمان هست ،تغیر قیافه دادن ساختگی 

از عمد دیشب به همه زنگ زد که مثلا می‌ره شمال تا قتل بعدی که پدر مریلا هست انجام بده 

افعی خود آرمان هست ،تغیر قیافه دادن ساختگی  از عمد دیشب به همه زنگ زد که مثلا می‌ره شمال تا قت ...

پدر مریلا نبود مغازه داری بود ک مریلا گف یهش تجاوز کرده

پدر مریلا ک ناظم بوو موهاشم کوتاه بود

چشم غمها بشودکورتومستانه بخند  
کی گفت قسمت۱۲اومده؟ مگ‌نگفتن افعی چشاش رنگیه شاید افعی پدر مریلا زارعی باشه هم چشاش رنگیه هم&nbs ...

نه اخه مشابه یه فیلمنامه خارجی هست.

پدر مریلا زارعی باشه که جذابیتی نداره برای بیننده. بنظر من خود پیمانه که از بچگی مشکلات روانی زیادی داشته و قسمت پیش هم پلیس بهش گفت این اطلاعات ریز رو فقط من میدونستم و افعی.توازکجا این اطلاعاتو بلدی. تو سکانس روبروی مریلا هم رفت یواشکی بهش گفت تو افعی نیستی چون مقتولایی که گفتی یکی کمتره.بعدمریلا گفت تو ازکجا اینو فهمیدی و...یا اون معلمه که قسم میخورد من روی کسی دست بلند نکردم پیمان میگفت منو میزدی. انگار توهم داره اینهمه از پدرش بد میگه اما همسایه ها و دوستای پدرش میگن خیلی خوب بوده. وقتیم فیلم برداشت میکردن پژمان جمشیدی توی فیلم به افعی فحش میده که پیمان میفهمه و فرداش افعی زنگ میزنه پژمانو تهدید میکنه که فیلمو ترک کنه.احتمالا مشاورش باید زودتر بفهمه قضیه رو

نه اخه مشابه یه فیلمنامه خارجی هست. پدر مریلا زارعی باشه که جذابیتی نداره برای بیننده. بنظر من خود ...

حس میکنم پیمان دو قطبی باشه

و درمورد اطلاعات سم هم بله منم شک کردم

اما ممکنه  پیمان نباشه ولی اخرین قتل شاید پدر مریلا  مغازه دار رو کشته ک انتقام دخترش  رو بگیره

جز پیمان و پدر مریلا کسی از ازار مغازه دار اطلاع نداشت 

ولی حس میکنم ناظم دروغ میگفت چپن مریلا گف منو هم میزده

و یچیز در مورد پدرش

ببین ادما توجایکاه مختلف رفتار مختلف دارن

ممکنه یکی پدز خوبی باشه اما همسر خوبی یا برادر خوبی نباشه

شاید یکی همسایه خوبی باشه اما پدر خوبی نباشه

متوجهی چی میکم؟نمیدونم خوب نوشتم یا نه

چشم غمها بشودکورتومستانه بخند