2777
2789
عنوان

زشت دماغم بعد از عمل

385 بازدید | 37 پست

سلام

۲ ماه و ۵۷ روز از عملم میگذره بینیم از روبه رو خیلی زشته نمیدونم ورمه تو جراحی اسیب دیده چیشده ممنون میشم خانومایی که عمل کردین راهنماییم کنید این قبله عملمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ۲ ماه و ۵۷ روز؟ چرا ۳ ماه و ۲۷ روز نه؟🥲

خخخخ 

کانال روبیکام رودنبال کن تا زندگیت متحول بشه کتاب معجزه شکرگزای رودارم میذارمhttps://rubika.ir/roozmareha کتاب نیمه تاریک وجود روگذاشتم کتاب بعدی زنان زیرکه

از دکترت بپرس گول اینکه ورمه رو نخور. ورم فقط پف میده وگرنه حالتش تغییر نمیکنه

با اینکه یک ماه گذشته سوراخای بینیم نسبت ب روز اول خیلی خوب شدن جمع تر شدن

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

با اینکه یک ماه گذشته سوراخای بینیم نسبت ب روز اول خیلی خوب شدن جمع تر شدن

اره گفتم که سوراخ بخاطر پف نامتقارنه. وگرنه بینی کوچیکتر یا سربالاتر یا قوس دارتر نمیشه. مال من که بجز سوراخش چیزی تغییر نکرد بعد چند ماه