2821
2789
عنوان

صورت قرمز

103 بازدید | 10 پست

سلام وقت بخیر دوستان من صورت صاف و بدون جوشی داشتم بعد اینکه ازدواج کردم بند انتداختم پوستم خراب شد جوش های ریز زیر پوستی دراوردم بنظرتون چیکار کنم دوباره به حالت اولش برگرده بدون کرم پودر اصلا نمیتونم جایی برم جوری شده که اعتماد بنفسمم از دست دادم بدون کرم پودر صورتم قرمز دیده میشه توروخدا یه صابونی ماسکی چیزی بگین هم صورتم صاف بشه و جوشای ریزم بره هم صورتم سفید بشه 

ژل الوورا لزن

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی تاثیر واقعی داره

اره استفاده کردم خودم 

سیلزمینی رنده شده خیار اینام خوبن 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

ازهمون کرم پودره. زیرچشات کاسینربزن لیپ گلاس لب بزن ضدافتاب بزن

چاره ای ندارم یه جوری همه میگن صورتت  قرمز شده قرمز شدیدم نمیشه ها رو پوستم سرخ میشه فقط واین تو مخمه چه مارکی ضد آفتاب بزنم حداقل رنگی باشه و صورتمو بپوشونه

چن مدت بایداستفاده کنم تو چه تایمی بعدشم برگشو بخرم یا کرمی چیزی داره که شما زدین

تا هر مدت ک خوب شدی 

برگش ک بهتره ازون ژلایی ک ارایش بهداشتیام دارن خوبه بگیری 

سیل زمینی خیار نیم ساعت 

ژل ۱۰ . ۱۵ دیقه 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز