2777
2789
عنوان

داروی سقط مصرف کردم ولی خونریزی ندارم و درد انچنانی هم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 9196 بازدید | 60 پست
حتی برای بررسی به پاتولوژی فرستاده میشه ولی متوجه نمیشن چون بری بیمارستان بلوک زایمان خودش یه زیر زب ...

پاتولوژی برای چیه؟؟؟

من شوهرم پریروز منو زد منم عصبی شدم و اینکارو کردم چون زندگی خوبی ندارم...الانم میدونم برم بیمارستان نمیاد تنها برم کارمو راه میندازن؟؟؟و واقعا متوجه نمیشن دلیل سقطم با قرص بوده؟؟؟

خب پس باید تو خونه سقط کنم هر جوریه....تو رو خدا یه چی بگین به خونریزی بیفنم 

خطرناک بخدا جون خودت به خطر میفته خونریزیم نکنی عفونت میفته بدنت پاشو برو بیمارستان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی از،این،موضوع میترسم ک بدون اینکه بگن بهم جنین رو بدن ازمایش تا بفهمن اون موقع شوهرپ بدبختم میکن ...

بعدش اون ازمایش فقط برای بررسی اینکه بارداریتون مول نباشه یعنی بچه خوره نداشته باشید وگرنه چیز‌خاصی‌بررسی‌نمیکنن حتی بچه مشکل ژنتیکم داشتخ باشه تو ازمایش پاتولوژی نمیاد فقط فقط بررسی بچه خوره و برخی بیماری های خطرناک مادر بررسی میشه که مادر به مشکل نخوره بعدا لطفا سلامتی خودتون به خطر نیاندازید و سریع به بیمارستان مراجعه کنید تا جنینتون بررسی بشه 

لازم به ازمایش جنین نیست از روی ازمایش خونت میفهمن مگر اینکه خودت زوتر بری و جریانو به ماما یا پرستا ...

یا ابرفضل بدبخت شدم پس....باید تو خونا سقط بشه نمیتونم ریسک کنم برم بیمارستان

حتی برای بررسی به پاتولوژی فرستاده میشه ولی متوجه نمیشن چون بری بیمارستان بلوک زایمان خودش یه زیر زب ...

اما قبل همه این کارا اول سونو بعد هم خون میگیرن ازش من خودم جنین ۳۹هفته داخل شکمم مرده بود 

بعدش اون ازمایش فقط برای بررسی اینکه بارداریتون مول نباشه یعنی بچه خوره نداشته باشید وگرنه چیز‌خاصی‌ ...

واقعا نمیدونم چه کاری درسته یه خانوم دیگه داره میگه از روی ازمایش خون متوجه میشن اگه بفهمن با قرص انداختم شوهرم بدبختم میکنه 

پاتولوژی برای چیه؟؟؟ من شوهرم پریروز منو زد منم عصبی شدم و اینکارو کردم چون زندگی خوبی ندارم...الان ...

نه رضایت همسر برای سقط لازمه میتونی تو همون جا بگی همسرم زده اینجوری شده اصلا حرفی از دارو نزنید اونا ازتون ازمایش نمیگیرن بررسی کنن این حرفا دروغی بیش نیست من خودم تجربه داشتم و کورتاژ کرد دکتر 

واقعا نمیدونم چه کاری درسته یه خانوم دیگه داره میگه از روی ازمایش خون متوجه میشن اگه بفهمن با قرص ان ...

نه عزیز من خودم تجربه داشتم و دیروزش سایتوتک خورده بودم فرداش رفتم بیمارستان دکترها هیچی نگفتن تازه دوتا سایتوتک خودشون دادن بهم زیر زبانی و واژن واسه عمل کورتاژ بعد تو علم پزشکی تازمانی که نگی چی کردی چه دارویی خوردی دکترها نمیتونن متوجه بشن مگه پزشک قانونیه برا همسرتونم میتونی بگی منو زدی بچه مرد تو شکمم بزار تا اخر عمرش عذاب وجدان ولش نکمه چرا باید دست رو زن باردار بلند کنه که بشه این نتیجش 

اره بیمارستان ها بیکار برن پی اینکه چرا جنین شما مرده اصلا بررسی نمیشه فقط و فقط مشکل شمارو برطرف می ...

به نظرت قبل اینکه برم بیمارستان یه سونوگرافی برم  ببینم ایا قلبش ایست کرده یا نه؟؟؟

اما قبل همه این کارا اول سونو بعد هم خون میگیرن ازش من خودم جنین ۳۹هفته داخل شکمم مرده بود 

نه میگیرن ببینن واسه عمل مشکل نداره باشه مثلا کم خون نباشه یا کراتین بالا نداره فقط همین از منم از خون گرفتن از cbc میگیرن که سلول های خون رو میشمارن فقط همین تا خودت لو ندی کیی متوجه نمیشه خواهر میگم تجربه داشتم و چیزیم پیش نیومده با خیال راحت برو ولی اگه نری جون خودتو به خطر میندازی و ممکنه کلا رحمتو از دست بدی به خاطر عفونت