از دیروز قرص رو استفاده کردم ولی هنوز کیسه ابم پاره نشده ک خونریزی ندارم ولی مطمعنم قلب بچه ایست کرده چون دردای خفیف دارم چی بخورم به خونریزی بیفتم تو رو خدا نیاین نصیحت بکنید تو شرایطی نیستم که نصیحت پذیر باشم یا تحمل سرزنش داشته باشم چون هیچ کدومتون جای من نیستین پس خواهشا قضاوت نکنید
ولی دوست عزیز حتما حتما باید به پزشک مراجعه کنید چون ممکنه هنوز زنده باشه یا قلبش وایستاده و برای شما خطرناکه و توسط پزشک بررسی بشه اگه پول ندارید و بیمه دارید به بیمارستان تامین اجتماعی شهرتون برید و علائمی که دارید رو اعلام کنید تو اورژانس خودشون بررسی میکنن بدون هزینه
حتی برای بررسی به پاتولوژی فرستاده میشه ولی متوجه نمیشن چون بری بیمارستان بلوک زایمان خودش یه زیر زبانی و یه سایتوتک تو واژنتون قرار میدن تا رحمتون باز بشه برای کورتاژ و اینکه جنین اول بررسی میکنن اگه مرده باشه اینکارو میکنن تجربه دارم که میگم
ینی بدون اجازه جنین رو میدن برای ازمایش؟؟؟ شوهرم نمیدونه قرص خوردم بفهمه صد در صد شکایت میکنه
لازم به ازمایش جنین نیست از روی ازمایش خونت میفهمن مگر اینکه خودت زوتر بری و جریانو به ماما یا پرستار بخش بگی وبگی که به شوهر یا داخل پروندت ننویسن و بگن سقط خود به خودی بودی وگرنه باید دیه پرداخت کنی