2789
عنوان

غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 39 پست

عاشق برنجم ولی ب خاطر چاق کنندگیش سه چهار روز یبار میپزم

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باقالی پلوباماهیچه خودم پز جوجه لونگی شکم پر خودم پز من همه چی دوست دارم غیررررسیراب‌شیردونوکله پا ...

خودم پز😂

مسه هینکه خیلی کارت درسته😂🤣

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

عاشق برنجم ولی ب خاطر چاق کنندگیش سه چهار روز یبار میپزم

شوهر چیکار میکنه؟ 😂چی میخوره؟ 

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

الویه

تنها غذای ایرانی که میتونم باهاش کنار میام به شرطی با کالباس باشه و بدون تخم مرغ و مرغ

ن🥺من اصلا با خورشت حال نمیکنم کلا غذا های ایرانی بابا میل من نیس🥲😂

بهتر چون غذاهای ایرونی دیگه زور هرکسی نمیرسه بخوره

لبخندهایشان ناپیداست   همانطورکه گریه هاشان    شاید که واقعا خودشان نیستند     پنهان شده پشت واژه هاشان
تنها غذای ایرانی که میتونم باهاش کنار میام به شرطی با کالباس باشه و بدون تخم مرغ و مرغ

عزیزم الویه ایرانی نیس

لبخندهایشان ناپیداست   همانطورکه گریه هاشان    شاید که واقعا خودشان نیستند     پنهان شده پشت واژه هاشان
بهتر چون غذاهای ایرونی دیگه زور هرکسی نمیرسه بخوره

نه از غذا های چرب خیلی خوشم نمیاد و همچنین گوشت زیاد 

شایدباورت نشه،حتی موقع پخت جایی بوش بهم بخوره سرگیجه میشم، بعدش سریع فشارم میره بالا

اووووف بوی سیرابی زنده می‌کنه منو کلپچ که اسیرشم