2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیز ی سوال کالپروتکتین برای شما نرمال بود؟؟  رنج نرمال چند زده بود؟

اره گلم از پزشک پرسیدم نرماله.۶ زده

کلا تا۵۰نرماله

بالای ۵۰تا۱۲۰ حد وسط

و بیشتر از ۱۲۰جالب نیست و نشانه التهاب هست

اره گلم از پزشک پرسیدم نرماله.۶ زده کلا تا۵۰نرماله بالای ۵۰تا۱۲۰ حد وسط و بیشتر از ۱۲۰جالب نیست و ...

این کالپرو... ممکنه بخاطر هموروئید هم بالا بره یا نه؟؟؟ 

شما کولونسکوپی هم دادی یا نه؟ 

علایمتون چیه؟ 

بله استرسی هستم گاهی دلپیچه و اسهال

این کالپرو... ممکنه بخاطر هموروئید هم بالا بره یا نه؟؟؟  شما کولونسکوپی هم دادی یا نه؟ ...

تا جایی ک‌میدونم یه پروتیینی هست ک وقتی تو روده التهاب زیاد نیشه بدن از خودش ازاد میکنه و اگه زیاد باشه تعداد اون پروتیئن نشان دهنده التهاب رودست

پزشک گفته بودن اگه کالپروتکتینم بالا باشه باید کلو بشم.پ ولی خب بالا نیست اخه.اما هنو گاهی دل پیچه رو ندارم

هموریید بیشتر فک کنم باعث خون ریزی میشه

دکتر نرفتید؟

این کالپرو... ممکنه بخاطر هموروئید هم بالا بره یا نه؟؟؟  شما کولونسکوپی هم دادی یا نه؟ ...

والا دل پیجه و خیبی ببخشید دفع شل ولی نه ک بگم اسهالی هست اما شل

بخاطر حالا نمیدونم همین استرس بوده یا روده تحریک پذیر ک دکتر احتمال دادن ۵کیلو ظرف ۱.۲ماه وزن از دست دادم .چون از استرس و ترس از دل درد خیلی کم غذا میخوردم و خیلی رعایت میکردم.مثلا کلا شیرینی جات حذف.نوشیدنی های شیرین گاز دار حذف.هله هوله حذف...

برا همین حالا میگم شاید برا همین وزن از دست دادم!

شما روزی چند بار اجابت مزاج دارید.وزن از دست دادید؟

والا دل پیجه و خیبی ببخشید دفع شل ولی نه ک بگم اسهالی هست اما شل بخاطر حالا نمیدونم همین استرس بوده ...

من خیلی استرسی هستم غذا کم میخورم لاغر شدم یعنی بخاطر سندروم هست؟؟ بازم چاق شدی؟  

شما مخاط در مدفوع داشتی؟ 

من اسهال و یبوست باهم گاهی

علایم معده نداری؟ 

من خیلی استرسی هستم غذا کم میخورم لاغر شدم یعنی بخاطر سندروم هست؟؟ بازم چاق شدی؟   ...

فعلا وزنم بر نگشته..۶۵بودم.شدم ۶۰

الان به نسبت ۲ماه پیش تقریبا همه چی میخورم اما فعلا همون ۶۰هستم و وزنم بر نگشته

من ۲.سال پیش التهاب معده خفیف داشتم اما این دردا بخاطر معده نیست.واس رودست چونکه درد معده یا عصبیه یا بعد خوردن غذا خودشو نشون میده و معده میسوزه ، اما اسهال بخاطر عدم جذب مواد غذایی میشه و از روده خارج میشه

خب استرس و تنش عصبی اولین جایی رو که تحت تاثیر قرار میده معده و روده هستش.شاید رودتون تحریک پذیر شده باشه اما بنظرم حتما برید پیش متخصص گوارش و پیگر باشید

من جز کلونوسکوپی تمام ازمایش هارو انجام دادم.ازمایش خون.مدفوع ک از نظر مخاط .چربی.غذای هضم نشده.انگل یا ویروس و این اخری هم کالپرو..من ادم ترسویی هستم بخاطر همین هر ازمایشی ک نیاز بود انجام دادم و همه سالم.اگه نیاز باشه کلو..هم انجام میدم اما فعلا پزشکم نخواسته

هنو گاهی خیلی ریز درد شکمی دارم و دفع شل ک اونم احتمالا روده م تحریک پذیر شده 

فعلا وزنم بر نگشته..۶۵بودم.شدم ۶۰ الان به نسبت ۲ماه پیش تقریبا همه چی میخورم اما فعلا همون ۶۰هستم و ...

منم کلا ترسو و استرسی هستم 

اندوسکوپی شدی؟ 

من ی حس ناراحتی خفیف در معده حس میکنم ولی کامل خوب نمیشه نمیدونم از اعصاب یا نه درد نمیشه بهش گفت 

نمیدونم چجوری توصیفش کنم 

مخاط هم دارید؟ هر روز دفع شل داری؟ 

منم کلا ترسو و استرسی هستم  اندوسکوپی شدی؟  من ی حس ناراحتی خفیف در معده حس میکنم&nbs ...

اندو ۲سال بیش انجام دادم

خیر. مخاط‌ندارم

بالا توضیح دادم عزیزم.ازمایشام همشون سالم هست

برو متخصص حتما

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز