2777
2789
عنوان

بسته پستی 😠😠

357 بازدید | 16 پست

سلام خانمها یه خرید از ب(باسلام)داشتم که پست کرده برام. ما توروستا هستیم اداره پست بسته هامون ومیده به مسئول روستا که بسته پستی هارو برامون مثلا بیاره. که نمیاره و ماباید تو یه روستای دیگه که خونه اشه بریم دم درخونه اش بجز هزینه پست که موقع خرید پرداخت میکنیم ۳۰تومنم بدیم ب این آقا که بسته مون رو بهمون بده. بعد این آقا اومده بسته مون رو باز کرده .ماهم باهاش دعوا کردیم که چرا بسته مون رو باز کردید شاید یه چیز شخصی سفارش دادیم شما چرا باید بسته رو بازکنید. حرفی نزد. بار دوم هم که سفارش دادیم برا خودش بازکرده ‌انگار ن انگار.بنظرتون راهی هست قانونی جلو این آقا رو بگیریم؟

خداوندا تویی حامی وحاضر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زشته این کار، منم یه بار بسته برامون اومده بود جاریم باز کرده بود با ناراحتی بهش گفتم چرا باز کردی

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

خیلی زشته این کار، منم یه بار بسته برامون اومده بود جاریم باز کرده بود با ناراحتی بهش گفتم چرا باز ک ...

آخه این آقا همه بسته هارو بازمیکنه. فک میکنه وظیفه اشه که باید بازکنه. 

خداوندا تویی حامی وحاضر
آخه این آقا همه بسته هارو بازمیکنه. فک میکنه وظیفه اشه که باید بازکنه. 

دسته جمعی بهش تذکر بدین

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

چقدر بیشعوره حتما ازش شکایت کن چون هم خیانت در امانت کرده هم اجازه گرفتن پول ازتون و نداره من بودم ...

۲سال پیش هم گواهینامه رانندگی شوهرم اومده بود .ازم پول گرفت حسابی خودم باهاش دعواکردم.بهم گفت خونت و بیار شهر تا پول اضافی ندی.من گفتم بسته رو بزار تو اداره پست تاخودمون بریم بگیریم. نه اینکه ببری خونت پولم بگیری. جالب اینجاست . گواهینامه رو باز نکرده بود. ولی بسته ای که وسیله توش بوده رو بازکرده

خداوندا تویی حامی وحاضر
۲سال پیش هم گواهینامه رانندگی شوهرم اومده بود .ازم پول گرفت حسابی خودم باهاش دعواکردم.بهم گفت خونت و ...

من جات بودم همون موقع میرفتم شهر پست خونه

داد و بیداد میکردم امواتش و می اوردم جلو چشماش بعد میرفتم ازش شکایت میکردم تا از کارش تعلیق بشه دیگه  از این کثافت کاریا نکنه حروم خور عوضی

اون نه حق باز کردن داره نه حق گرفتن پول

مامور پست باید بسته رو بیاره جلوی خونه خودتون تحویلتون بده؛ نه اینکه بده دست مسئول روستا😐توی سایت پست یه بخشی برای شکایت دارن. اداره پست منطقه رو شکایت کن توبیخشون می‌کنن. ما یه بار به خاطر اینکه بسته‌مون رو خیلی دیر تحویل داده بودن ازشون شکایت کردیم مامور مربوطه رو بدجور توبیخ کردن. 

ای بسا آنکس که نمی‌داند خود را چگونه راه ببرد و مدعی در راه بردن دیگران است. « فاوست_ گوته»