2777
2789
عنوان

خواهرم

279 بازدید | 10 پست

بچه ها خواهرم دقیقا یک ساعت پیش افتاد از  روی تخت ارتفاع تخت حدودا ۴۰ سانته من با صدای افتادنش از خواب پریدم 

۵ سال و نیمشه ازش هر چی می پرسم جاییت درد میکنه میگه نه هیچ جاش هم مشکلی نداره نمیدونم با کجاش افتاده خودش میگه با باسن افتاده 

نمی دونم چی بگم دارم از استرس میمیرم

بهش گفتم چرا منو ترسوندی دارم از استرس میارم بالا ، اونم گفت منم دارم میارم بالا ، بعد هی پرسیدم جدی میگی ؟ گفت نه شوخی کردم 🤦‍♀️ نمی دونم به حرفاش اطمینان کنم یا نه 

ولی یک ساعت گذشته 

نزاشتم بخوابه  

خداروصدهزار مرتبه شکر استفراغ نداره

الانم داری بازی میکنه و کارتون و ....

ولی من همچنان استرس دارم 

قبلا هم افتاده بود زیاد از تخت وقتی خیلی بچه بود 😥

تروخدا دعا کنین چیزی نشده باشه

السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

شلوغش نکن بگیر بخواب😐

بچه رو هم مواخذه نکن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شلوغش نکن بگیر بخواب😐 بچه رو هم مواخذه نکن

آخه خودم خیلی ترسیدم هی بهش دیروز هم گفتم که وقتی از خواب بلند میشی دیگه نیا پیش من بخواب بالاخره کار خودشو کرد😭

السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

آخه خودم خیلی ترسیدم هی بهش دیروز هم گفتم که وقتی از خواب بلند میشی دیگه نیا پیش من بخواب بالاخره کا ...

چرا رو اعصاب بچه میری آخه؟ پس کجا بره؟

بچه ست ها

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

عزیزم تختت رو بچسبون به دیوار 

بهش بگو اجازه داری بیای رو تخت من ولی باید طرف دیوار بخوابی 

اگه حالت تهوع و استفراغ نداره نگران نباش 

من باشم قبل از خواب یه پتو میزارم پایین تخت 

چون بچه های این سن خیلی کم حرف گوش میکنند 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

حتما به مامانت بگو

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱