2777
2789
۲۸فروردین اخرین پریودم بود کلی دم نوش خوردم که پریود شم امروز بی بی چک زدم فهمیدم باردارم وایییی چجو ...

منم دخترم ۵ سال و نیمه اس،جوری خجالت میکشم که تصمیم گرفتم نگم به کسی،تا زمانی که خودشون بفهمن😶من موندم میتونم دو تا بچه رو نگه دارم یا نه،خیلی استرس دارم🤐

منم دخترم ۵ سال و نیمه اس،جوری خجالت میکشم که تصمیم گرفتم نگم به کسی،تا زمانی که خودشون بفهمن😶من مو ...

من‌‌‌‌یه‌شهردیگه‌زندگی‌‌میکنم‌  ازخونواده‌‌‌هامون‌‌‌۳ساعت دوریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌‌‌‌یه‌شهردیگه‌زندگی‌‌میکنم‌  ازخونواده‌‌‌هامون‌‌‌۳ساعت دوریم

منم مامانم سه ماهه فوت شده،استرس تنهاییمو دارم🥲استرس زایمان،البته خواهرمو و خاله ام هستن

خدا رحمتش کنه اتفاقا خوب شد که بارداری مظغول میشی کمتر دلتنگی میکنی

آره از این نظر خوبه ،از یه طرفم استرس میاد بهم،سر دخترم، مامانم و ابجیم خیللییی کمک حالم بودن،چون بچه به شدت نا آرومی بود

خانواده خود من میگن برا چیت بود،اصلا مخالف بچه دومن😑

وایییی خونواده منم احتمال زیاد میگن یه بچه کوچیک داری برا چیت بود زوده

ولی خونواده همسرم با دمشون گردو میشکنن

آره از این نظر خوبه ،از یه طرفم استرس میاد بهم،سر دخترم، مامانم و ابجیم خیللییی کمک حالم بودن،چون بچ ...

خدا کمکت میکنه مطمعن باش مامانتم اون دنیا برات دعا میکنه من اصلا به اون قسمتش که بچه نا ارومی کنه فکر نمیکنم فقط میگم چجوری بفهمن عکس العملشون چی باشه

شما هم برا بچه دوم تو اقدامی؟من یه دختر دارم،از استرس دارم میزایم🤐😆

اره منم ی پسر دارم 

هروقتم حامله میشم خواب میبینم دیشبم باز خواب دیدم 

چقدر سخته این ک ب موعد نزدیک میشه مردا راحت انگار ن انگار