2777
2789
عنوان

کاربر آقا

220 بازدید | 15 پست

سلام

آقا من روزی 10 ساعت کار میکنم

ولی اکثر موقع ها تایمم ازاده

میرم اینستا از اونجا نینی سایت بعدش میشینم پای فیلم

شما هم اینجورید؟

دوس دارم کتاب بخونم،زبانمو قوی کنم،ورزش بکنم ولی هیچ هیچ هیچ

اصن نمیتونم حرکتی بزنم

شما چه جوری با انگیزه هستیئ که تمام کاراتون رو میکنید

بخدا حس میکنم رباتم

خواب-بیدار-کار-گوشی-غذا-خواب

بگید چه جوری انگیزه ایجاد کنم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسیرها رو پیاده برو تند

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

بهترین راهش از کم شروع کردنه ...‌ 

منم خودم قبلا اینطوری بودم اصلا سمت کتاب نمیرفتم 

ولی اولش کم کم با کست باکس شروع کردم به گوش دادن فایل صوتیِ کتابا 

به مرور علاقه مند شدم و خودم رفتم سمتش 

از هفته ای ۵ صفحه شروع کردم من خوندن کتابو 

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

چرا

من که ازت پول نخواسم

فقط یه هفته وسیله سوار نشو و مسیرها رو پیاده برو تند

نهایتا ضرری نداره و نکردی

بعدش اگه سوالی برات مونده بود بپرس 

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
قبلا گوش میدادم حتی چند تا کتاب خوندم اما الان...

خب الانم میشه شروع کرد ...

گاها به خاطر یه سری مسائل که اتفاقا خیلی ام بزرگ نیستن انگار تویِ خودمون گم میشیم ... نمیدونیم داریم چیکار میکنیم ... چه مسیری درست تره .... 

این مدل مسائل تو هر دوره ای از زندگی هر کس پیش میاد  ، که حتی ممکنه گاها یکی دوسالم طول بکشه 

بهترین راه دوباره فکر کردن و دوباره شروع کردنه 

هرچند سختم هست اولش واقعا

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

سلام انگیزه از درون هست اگه میخواین انگیزه داشته باشین باید روی خودتون کار کنین و برای اینکه برای کار های دیگه وقت داشته باشین باید قید فیلم یا نی نی سایت رو بزنین اینجا واقعا وقت آدم رو میگیره من خودم خیلی وقت نمیام ولی اگه یه برنامه از شب قبل بچینید و روی اون برین هم خوب میشه مثلا ساعت فلان تا فلان .. 

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )