2777
2789
عنوان

ای خدا من کی راحت میشم

430 بازدید | 33 پست

بچم گریه میکرد دیشب  انداختم پاهام لالایی گذاشتم چن دقیقه آروم موند دوباره گریه کرد خواستم شیرش بدم پدرشوهرم برگشته میگ ورش دار بیار اینجا با اون بچه نگه داشتنت😑 انگار من چن تا بچه بزرگ کردم یا خودم کلا چقد سن دارم 

منم گفتم میخواد شیر بخوره گف نمیخواد منم صدا ندادم و نبردمش بعد چندقیقه گف بیار منم گفتم داره شیر میخوره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دودقه میدادی دستش میدید ساکت نمیشه باز خودش صدات میکرد بچه رو بگیری این جور موقعا ک لج میکنن بگو باشه بچه رو بده و برو کاراتو بکن تا دهنشونو سرویس کنه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

یک رب بعدشم گف بیار بده ب من منم گفنم دارم میخوابونمش

بچه داری خیلی سخته منم بچم هفت ماهشه واقعا اذیتم بعد همه فکر می کنن خودشون خیلی بلدن ما هیچی بلد نیستیم

گر نگهدار من آن است که من میدانم...
دودقه میدادی دستش میدید ساکت نمیشه باز خودش صدات میکرد بچه رو بگیری این جور موقعا ک لج میکنن بگو باش ...

اول دست اون بود من گرفتم شیر بدم به بچه اومده بغل من اول آروم بود بعد گریه کرد 

منم از دیشب براش  اخم ریختم

اخه بغل اون بود داش گریه میکرد من گرفتم شیر بدم بهش 

عزیزم دوستش داره باید خوشحال باشی پدر شوهر من سال تا سال یادش نمیاد از بچه های من اتفاقا خوشحال باش هر وقت هم گریه کرد ببر بده به پدر شوهرت بگو پدر جان شما بلدین ساکتش کنین البته با ارامش تمام 

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

عزیزم دوستش داره باید خوشحال باشی پدر شوهر من سال تا سال یادش نمیاد از بچه های من اتفاقا خوشحال باش ...

نه نمیشناسیش این پیش جاریم ..جاری و بچش رو تحویل میگیره چجور میکنه یا ب بچه اون میگ گوش بچه من رو می‌بریم میدیم گربه بخوره  

بعد ک اونا نیستن مارو تحویل میکیریه

همین ک میگی مگه چند سالمه مگه چند تا بچه بزرگ کردم یعنی ب بقیه این حسو میدی ک توانایی لازمو نداری 

اونقدر بزرگ و فهمیده هستی ک بچه دار شدی

پس اول خودت قبول کن 

از گریه و بیخوابی بچه نترس و نگران نشو