2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فعلاپماد ان ان بزن تامیری دکتر

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

قربونش برم اطلاعاتش زیاده😂

👌🏼😂

من کامنتم غلط داشت میخواستم ویرایش کنم نشد حذفش کردم حوصلم نکشید دوباره تایپ کنم، الان دیدم شما ریپلی ش کردی 😁

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

پماد واژینال کلوتریمازول یه هفته بزن

یه عدد کپسول فلوکونازول هم بخور

روش مصرفش هم هر ۷۲ ساعت یک عدد

با سشوار هم بعد از توالت خودتو خشک تمامممم خوب خوب میشی

سلامتی اقا امام زمان صلوات😍
پماد واژینال کلوتریمازول یه هفته بزن یه عدد کپسول فلوکونازول هم بخور روش مصرفش هم هر ۷۲ ساعت یک عد ...

کنار این چیزا مایعات زیاد استفاده کن

دمنوش پونه کوهی و پنیرک عالیه هرشب یه لیوان بخور

شیرینی جات هم خیلییییی کم استفاده کن

سلامتی اقا امام زمان صلوات😍
شرمنده 😂

اشکال نداره بابا فدای سررررت 😘

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇