2777
2789
عنوان

مادر شوهرم پز جاریمو بهم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 24 پست
من مجردی کار میکردم و خونه خریدم اما دیگه توان کار کردن ندارم

پس بگو من چشم و دلم سیره از کار مامان جان و هرچی میخواستم بقدر کفایت از شاعل بودن بدست اوردم الان دیگه برام هیچ انگیزه ای نداره باخاتمهای شاعل هم هیچ رقابتی ندارم

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر شوهر منم ب هر کس ک پسر دم بخت داره میگه فقط زن کارمند بگیر ک باهم پیشرفت کنید ...فقط دلم میخواد ...

اون موقع هم بهونه دارن . 

مادرشوهر منم میگه چیه زن تو خونه بشینه ، بعد دختر خودش خونه داره ، میگه به خدا برای دخترم کار عالی پیدا شد ، شوهرش نزاشت بره وگرنه میرفت

اره حس میکنم. چون اون برای همه با ارزش تره

یکم با خودت خلوت کن ببین اول خودت در مقابلش خلا حس میکنی یا نه؟ کاری به هیچ کس نداشته باش و فکر کن. واقعی  درستش کنی نتیجشو می بینی . در نهایت هم ببخشید مادر شوعر و ... برای تو نباید مهم باشن  ببین شوهرت چه رفتاری با تو داره اون مهمه ، بفیش کشکه

احساس خلا دارم

درستش کن ۹۰ درصد راهو رفتی . اگه نشد یه سپر بردار یه لباسو کفش آهنی با عزم جدی شروع کن به یادگیری مهارت و به هیچ کس هم نگو اگه کسی فهمید بگو علاقه دارم و کم کم توش استاد شو. صبر و حوصله مهمه🌷

چرا جواب نمیدین آخه یه جوری جواب بده عوض اینکه اون اعصابت رو بهم بریزه تو اعصابشو بهم بریز

بگو منم میخواستم برم شوهرم میگه والا اگه بزارم بری سرکار

تو باید بمونی خونه استراحت کنی پولای منو خرج کنی

مثل پروانه دورت بچرخم