2777
2789
عنوان

چاقی شدید

81 بازدید | 4 پست

یکسال افسردگی گرفتم  به هر کی میگم میخنده اصلا درکم نمیکنه کسی میگن تو ؟اصلا بهت نمیاد این چرتو مرتا

توی سه ماه  ۳۰کیلو اضافه وزن پیدا کردم هیچ کنترلی روی غذام ندارم تا میام رژیم بگیرم اینقد بداخلاق میشم افت فشار میگیرم  اصلا تحرکم ندارم جاییم نمیرم کم خونیم دارم حتی توان ، انرژی ورزشم ندارم بنظرتون من بااین چاقی چیکارکنم

حقو ولش ادب فداش

عزیرم شما غلبه شدید بلغم و سردی دارید و از سردی بیش از حد مغز دچار استرس و خودخوری و افسردگی شدید همین سردی باعث ضعف طحال و کمبود ویتامین در بدنتون شده البته شما حتماً مستعد تیروئید هم هستید و باید این غلبه سردی از بدن گرفته بشه و اصلاح مزاج براتون صورت بگیره به اصطلاح بدن پاکسازی بشه و اخلاط فاسد بیرون ریخته بشه تا بدن به تعادل مزاج مادرزادیش برسه و درمان ریشه ای براتون صورت بگیره 

در صورت تمایل به من در روبیکا پیام بدید تا بیشتر راهنمایی کنم درباره درمان ریشه مشکل تون و انشاالله بعدش کاهش وزن 

خانم کیانی هستم مشاور و درمانگر طب سنتی به سبک مزاج شناسی و زبانشناسی 

09940688893

@kiani_similar 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز