2789
عنوان

دوستی

55 بازدید | 10 پست

توروخدا بیایید بزنید تو‌دهنم 

من چندین ساله نو رابطم کلی پیشنهاد ها بهم شده اما همیشه خیلی راحت رد میکردم ولی جدیدا یه آقایی پیشنهاد داده که لامصب همه چیش باب دل منع دقیقا تمام معیار هایی ک قبلا میخواستم و دارم ولی به خاطر اینکه تو رابطم بازم رد کردم الان حال دلم خرابه همش اون آقا رو تصور میکنم دلم می‌خواد گریع کنم دیگه چیکار کنم این حال بگذره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این فکر کن با اینی ک تو رابطه ای اگر هیچوقت نبینیش و کاملا از زندگیت بره چه حالی میشی؟

باورت میشه چند بار رابطه به حدایی کشیده شده بود به خدا خودمو کشتم تا دوباره درست شه ولی از وقتی اومده اصلا هی باهاش بی حوصلم اعصابم نمیکشه باهاش حرف بزنم خودم از خودم بدم میاد دیگه 

تو رابطه ای؟!  بقیه بهت درخواست میدن فکر میکنی؟؟؟ چقدر بلاتکلیفی

سر هیچکس اینجوری نشدم واقعا اصلا نمیزاشتم طرف حرفشو بزنه ولی سر این انگار عقلم از دست دادم نمیدونم چمه

باورت میشه چند بار رابطه به حدایی کشیده شده بود به خدا خودمو کشتم تا دوباره درست شه ولی از وقتی اومد ...

الان بره چی؟ بیقرار نمیشی

اگر میشی بچسب از دستش نده وگرنه سخته دوباره درست کردن اگر نه به قلبت گوش کن شاید چون اون مدت عذاب کشیدی سردی

الان بره چی؟ بیقرار نمیشی اگر میشی بچسب از دستش نده وگرنه سخته دوباره درست کردن اگر نه به قلبت گوش ...

دقیقا تو‌گذشته خیلی آسیب دیدم ازش خیلی حرفا بهم زد همیشه با اشک و گریه نگهش داشتم حالا الان که همه جی خوب شده دارم نتیجه صبرم میبینم خودم دارم گند میزنم توش و میخوام خودمو راضی کنم میگم اره یادته اینجوری می‌کرد توام حق داری 

دقیقا تو‌گذشته خیلی آسیب دیدم ازش خیلی حرفا بهم زد همیشه با اشک و گریه نگهش داشتم حالا الان که همه ج ...

با خودت خلوت کن خواستی دوروز تنها باش ببین چند چندی ببین چی میخوای دلت چی میگه

چشم مرسی از اینکه برام وقت گذاشتی 

امیدوارم اروم میشی میدونم چ حسیه الان مقایسع میکنی دعا میکنم راه درستو انتخاب کنی راهی ک قلبت شاد❤

میشه توهم دعا کنی برسم به کسی ک میخوامش برگرده پیشم برای همیشه