2777
2789
عنوان

داداشم و زنش

289 بازدید | 21 پست

زن داداشم هی از ما گلگی میکنه پیشش اونم به ما غر میزنه ولی با خودمون خوبه خوبه و اصلا انگار نه انگار ناراحته ولی میذاره کف دست داداشم اونم صبح زنگ میزنه غر میزنه و...

حتی چیزهای ساده که اصلا از قصد نیست عجیبش اینه که خودش تو رو خوبه خوبه عالیههه چرااا بنظرتون اسم این اخلاق چیه

خدا زدگی

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

حسادت 

دورویی

یه بار به داداشتون بگید خانمت میاد اینجا خوبه همه چی خودش هیچی نمیگه تو خاله زنک بازی در میاری

اگه ما خیلی بدیم نیایید پس 

دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش❤🕊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی بده اینطوری 

ناراحته بیاد به خودتون بگه 

باهاش صحبت کنید

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

حسادت  دورویی یه بار به داداشتون بگید خانمت میاد اینجا خوبه همه چی خودش هیچی نمیگه تو خاله زن ...

مامانم میگه خیلی سیاست داره از سیاستش تو رو خوبه به اون میگه بگه خودش بده نشه بنظرتون؟؟

دفعه بعد داداشتون زنگ زد پاشید برید خونشون با محبت بگید فلانی جان نمیدونم ماجرا چیه تو تعریف میکنی داداشم اشتباه برداشت میکنه یا خودت اشتباه برداشت میکنی همونم منتقل میکنی؟ ماهربار غر میشنویم اگه چیزی هست بگو به خودمون

بعد همه رو هم رو در رو کنین

مثلا بگو خب اینو به داداشم گفتی مگه اونروز مشکل پیش اومد یا ما قصد بدی داشتیم؟ بزارید به تته پته بیوفته

دفعه بعد داداشتون زنگ زد پاشید برید خونشون با محبت بگید فلانی جان نمیدونم ماجرا چیه تو تعریف میکنی د ...

رفت امد نمیکنه اینکار کنیم دیگه داداشمم تابع حرفاشه اونموقع چجور ببینیمش

مامانم میگه خیلی سیاست داره از سیاستش تو رو خوبه به اون میگه بگه خودش بده نشه بنظرتون؟؟

نه اتفاقا خیلی هم بی اعتماد به نفس و احمقانس کارش

چون میدونه به گوش شما میرسه و بد میشه 

کسی که سیاست درست داره به گوش برادرتون میرسونه ولی نمیزاره به شما چیزی بگه

رفت امد نمیکنه اینکار کنیم دیگه داداشمم تابع حرفاشه اونموقع چجور ببینیمش

دیگه یه جا باید وایسید

ناراحت نباش میاد اخر 

هرچی بیشتر بترسید و بها بدید بدتره

آدم سمی، سمیه

باید جلوش وایساد

نمیخوادبیاد میل خودشه