2777
2789
عنوان

لطفااا بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 23 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت تجربه شو داشتم باور کن.دیگه ام‌سراغ گوشی شوهرت نرو.گاهی بی خبری بهتر از دونستنه.ارامشت حفظ می ...

آره بخدا صد بار ب خودم گفتم کاش اصلا پیاما نمیدیدم 

حالا تا غروب قصد داشتم بریم خونشون آشتی کنن با خوندن پیاما عمرا دیگه بتونم اینکارو کنم

نمیدونم چجور حرصمو سرش خالی کنم دوس دارم خفش کنم

فقط بی محلی 

هیچی بیشتر از این نمیسوزونتشون

خبر از آمدنت من که ندارم تو ولی جان من تا نفسی مانده خودت را برسان🥺میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستید🥺❤️
مرسی حرفات آرامش بخش بود

ببین خودتو کنترل کن.سیاست داشته باش نیاد اون روزی ک اونا آشتی کنن تو آش نخورده و دهن سوخته بشی اونموقع کسی نیست شمارو آشتی بده شوهرتم با مادرش خوب میشه تو بده میشی این وسط انگار نه انگار به روی خودت نیار واگذاری کن به خدا و تمام

ببین خودتو کنترل کن.سیاست داشته باش نیاد اون روزی ک اونا آشتی کنن تو آش نخورده و دهن سوخته بشی اونمو ...

مرسی خیلی آرومم کردی قصد داشتم همین نصفه شبی پبام بدم ب مادر شوهرم هرچی دهنم اومد بهش بگم 

مرسی خیلی آرومم کردی قصد داشتم همین نصفه شبی پبام بدم ب مادر شوهرم هرچی دهنم اومد بهش بگم 

یا امام🤣🤣بعدا به این کارات میخندی دختر اونیکه داره حرص میخوره اونه نه تو چون واقعا فکر میکنه تو پسرشو ازش گرفتی.فحش باد هواست یه طور رفتار کن با شوهرت خودتو پیششون خوب نشون بده بزار واقعا بفهمن اختیار پسرتون دست کیه

[QUOTE=340020784]نه عزیزم وقتی شوهرت هیچی بهت نگفته یعنی هم صلاح ندیده تو وارد قضیه شی هم اون حرفا ب ...

الان عصبی هستی

ولی واقعیت اینه که در وهله اول آرامش زندگی خودت مهمه

ارامشتو‌ خراب نکن

فراموشش کن

وقتی همسرت حذفشون کرده یعنی براش مهم نبوده

پا پی‌اش نشو