2777
2789
عنوان

گریه 😖😢

504 بازدید | 11 پست

سلام

دوستان میخوام مشکلمو براتون تعریف کنم کمکم کنید لطفا

ما ۳ساله یک خونه خریدیم از بنگاهی طبقه همکف

کلا این خونه دو طبقس همکف و یک طبقم

بالای همکف این خونه ماله بنگاه دار بود که خریدیم و چند ماه اول طبقه بالا کسی نمینشست چون به فروش زده بود بالارو هم اما فروش نشد و داداشه بنگاه دار نشست بالا خییلی شلوغ بودن بچه هاشون سر صدا میکردن و اب میریختن از بالا لباس پهن میکردن اب میریخت پایین و زن و شوهر دعوا میکردن و کتک کاری...و از انباری که تو حیاط پایین بودم استفاده میکردن و ما حتی بالا نمیرفتیم اما اونا پایین میومدن و از حیاط ما هم استفاده میکردن و پوله قبضارو هم دیر پرداخت میکرد و ابگرمکن ها هم یکی بود و همش میومد دم خونه که زیاد کن و...و بدیش این بود شیبر اب طبقه همکف که باز میشد بالایی اب نداشت و کم بود همش میومد دم در حتی موقع حموم

دو سال نشستن اینقد اذیت کردن بعد دوسال دادن مستاجر غریبه این خوبه البته دیگه ابگرمکنو جدا کردیم و اب دو طبقم درس شد  و دیگه اب نمیریخت چون ماشین لباسشویی اتومات داشت و سرو صدا هم نمیکرد یک سال نشسته داره تموم میشه وقتش میخواد پاشه و باز میخواد پسر صاحب خانه بشینه بچه داداشه قبلیه اما همش استرس داریم قصد داریم پاشیم اما من راضی نیستم اخه چرا از خونه خودمون پاشیم اصلا خونه نیست پاشیم پیدا نمیشه بخاطر اینا باید اسایشمونو بهم بزنیم خانه هم اصلا فروش نمیشه بگین من چیکار کنم اینا خییلی سر صدا میکنن میترسم بچه فضول داشته باشم و مثل عموش باشن و اب بریزن از بالا چکار کنیم تورو خدا کمک کنید ما بچه نداریم اما اونا تعدادشون زیادن

خدایا خیلی دوستت دارم

ببین از اول جدی باهاشون برخورد کنین و تذکر بدین اگه خوب رفتار نکردن. چه مفهومی داره از خونتون فرار کنین

فقط تذکر پشت تذکر در صورت رعایت نکردن اصلا هم خجالت نکشین

خدای من ، ناامیدم نکن چون امیدی جز تو ندارم

ای بابا... چاره ندارید.. ببینید برای خودتون خونه مهم تره یا ارامش تون...؟؟

ما هم مثل شما بودیم.. خونه مونو دادیم اجاره خودمون کلا یه منطقه دیگه خونه گرفتیم. کرایه خونه خودمونو میدیم به این خونه جدیده+50 هزار تومن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خونه خودم راحت نبودم

برادر شوهرم صدای موزیکش وحشتناک بالاست.

خواهر شوهرم پله هاشو جارو میکرد میریخت دم خونه ما.

خونم و دادم اجاره رفتم ولی راااحت شدم.

خودت و اذیت نکن.

مگه دنیا چقدر ارزش داره که آدم حرص هم بخوره

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن 

خب بزار بیان اگه خیلی اذیت کردن شما بده و به تذکر و... گوش نمیدن.خونتو بده اجاره برو جای دیگه اجاره کن

ارامشتو چرا از دست بدی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

خب از اول راجبه نكاتي ك هر دوتون بايد تو يه ساختمون رعايت كنيد صحبت كنيد خيلي جديدو بدون رودرواسي تا بعد به مشكل نخوريد 

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙