2777
2789
عنوان

مهمان

122 بازدید | 12 پست

مهمانی هاتون رو سخت میگیرین یا آسون ؟

چند وقته پیش با همسرم رفتیم خونه یکی از اقوام همسرم اونا چهار نفر بودن با ما میشدن شش نفر دو مدل غذا درست کرده بود دو مدل سالاد و ماست خیار و ژله 

خلاصه خیلی گردنگیر شدیم حالا هم می‌خوان بیان خونمون این سری بیان مادرشوهرمیناهم میان تعدادمون یه کم می‌ره بالا نمی‌دونم چی درست کنم سختمه دو مدل غذا درست کردن اونم تو این گرونی نمی‌دونم چکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه زشته هرجور ازتون پذیرایی کردن شمام پذیرایی کنید

فردا میاد تاپیک میزنه رفتیم خونه فلانی یه مدل غذای ساده گذاشته بود اونوقت ما فلان کردیم بسان 

درواقع ادب حکم میکنه شما بهتر از اونا پذیرایی کنید 

شده مادرشوهرت اینا نیان ولی خوب پذیرایی کن از اونا

نه😂

ببین مثلا۱۶ پیمانه برنج میخوای بزاری بخاطر اینکه اسراف نشه ۸ تا چلو ۸ تا پلو. مرغ میزاری به تعداد خورشت کمتر چون هردو خورده نمیشه سالادم یه سالاد فصل یه مثلا سالاد ماکارونی هم سفره شلوغ میشه هم اسراف نمیکنی

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
دیگه زشته هرجور ازتون پذیرایی کردن شمام پذیرایی کنید فردا میاد تاپیک میزنه رفتیم خونه فلانی یه مدل ...

نمیدونم چی درست کنم اصلا 

ما رفتیم زرشک پلو با مرغ درست کرده بودن با کلم پلو 

جوجه درست کن با یکم قرمه .چون توی قرمه نیازی نیست زیاد گوشت بریزی اما قیمه باید زیاد گوشت بریزی ژله رو هم سه رنگ درست کن توی یه ظرفای کوچیک یه جور باشه که همش نیاز به تست نباشه

بیش ترین مشکلم اینه که می‌زارن مثلاً ساعت ۶عصر میگن می‌خوایم بیایم

نه بگو از یه روز قبل به من اطلاع بدین ما عادت داریم مواد تازه بخریم فریز نمیکنیم. چون من خودم به مهمان از فریز نمیزارم مواد تازه میخرم

نه بگو از یه روز قبل به من اطلاع بدین ما عادت داریم مواد تازه بخریم فریز نمیکنیم. چون من خودم به مهم ...

مستقیم نگفتم بهشون ولی به مادرشوهرم گفتم که اونم فکر نکنم جدی گرفته باشه چون می‌گفت ما عادت نداریم یه روز قبل خبر بدیم