2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه کتاب خوندم آنسوی مرگ یه بخشیش درمورد همینه 

میگفت قبل از این دنیا بوده هممون گروه گروه توش بودیم اسم های خاصی داشتیم و آموزش میدیدیم اونایی که تو یک گروهن روحیشون باهم میخوره 

با اونایی که تو گروه صمیمیه خانواده تشکیل میدی مثلا اینجا میشه مامانت ،بابات،شوهرت،بچه ات و... 

اون بنده خدا که داستانش تو کتاب بود از خانومش طلاق گرفته بود بعد میگفت خانوم سابقشو تو گروه خودش ندیده میگفت شاید برا همین طلاق گرفته چون روحیاتشون به هم نمیخورده

چرت میگن آخه کدوم ادم عاقلی همچین چیزی انتخاب میکنه شایدم اون موقع هنوز عقل نداده بودن بهمون وقتی گند زدیم بعد عقل رو دادن وگرنه امکان نداره کسی برای خودش بد بخواد

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
میدونم ک هست ما در اون عالم خدا رو انتخاب کردیم و ب وحدانیتش آگاه بودیم 

استغفرالله منظورم این نبود که خدا نیست ، به اینکه چرا سرنوشت بهتری انتخاب نکردم ناراحت بودم نه اینکه زبونم لال به خدا شک کنم 

با جنگ میشه کنار بیام با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کربلا نه 😭😭😭

یه کتاب خوندم آنسوی مرگ یه بخشیش درمورد همینه  میگفت قبل از این دنیا بوده هممون گروه گروه توش ...

کجا رفته بوده که اونا رو دیده؟ یعنی چطوری هم گروهیاشو دیده؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

والا ما یه معلم دینی داشتیم می‌گفت ما قبلا تو عالم ذر زندگی کردیم و دیدین بعضی وقتا یه جایی هستیم و یه حرفی می‌زنیم میگیم من قبلا این صحنه رو دیدم چون تو اون عالم بودیم و این ها رو تجربه کردیم

فکر نمیکنم به این معنا باشه که خودمون انتخاب کردیم ، یکی از تجربه کنندگان مرگ موقت میگفت که تو عالم ذر انسان ها در گروه های مختلف هستند و هر کدوم یک راهنما دارند که بهشون تعلیم میده ، این گروهی که با هم مانوس هستند تو دنیا هم با هم خواهند بود.

خودش قبل از تجربه همسرش رو طلاق داده بود و گفت اونجا متوجه شدم که همسرم تو عالم زر تو گروه ما نبود و به خاطر همین هم تو دنیا با هم مانوس نبودیم و نتونستيم کنار هم بمونیم .

کتاب آن سوی مرگ رو بخونيد و یا فایل صوتيش رو از زبان مصطفی امینی خواه گوش کنید ( من تو ايتا کانالش رو داشتم ) ، سرچ کنید انشاالله که پیدا میشه ، فوق العاده است و همچنین مستند شنود که خیلی از حقایق براتون روشن میشه .