2777
2789
عنوان

دنیا بدون قلب>>>>>

44 بازدید | 4 پست

بچه هااا نمیدونمم واقعا کی میخاممم قانع بشممم ک با این کارام دارمم گور حودم و میکَنَممم و باید بدون قلبو احساسات کآذبم به دنیا ادامه بدم و قوی بشم ن اینجورییی:/ 

کاش یچی یچی بگه حرفشو گوش کنم:/ 

تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقایسه نیست ..پس خودتو که بینهایتی محدودِ چیزای سَطحی و اَلکی نکن..نزار بینهایتِ درونت منتظر چیزای سَطحی بمونه... کافیه بدونی چقدر اَرزش و جایگاهت بالاست که فراتر از همه چیزی.....چیزی که حَواسِ تو رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنی و نزاره عاشقانه حرف بزنی و با شادی زندگی کنی اشتباهه و انتخابش نکن....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقای ...

دقیقاااا 

وجود من پر از عشقه ولی خرج ادمای اشتباه کردمم ک الان از همه چی متنفرم:// 

مرسی از حرفات

دقیقاااا  وجود من پر از عشقه ولی خرج ادمای اشتباه کردمم ک الان از همه چی متنفرم://  مرسی ...

اشکالی نداره....مهم آدمها نیستند.....مهم همون عشق درونتونه....هنوزم راهِ عشق رو ادامه بدید...دنیا با عشقه شما زیباست..