2777
2789
چرخ گوشت و آبمیوه گیری و سبزی خرد کن لوازم اساسی نیستن  یه غذاساز خوب بگیره همه اینارو باهم می ...

اره راس میگید ولی شاید عروس دلش بخواد چیزای لاکچری داشته باشه 🤣🤣🤣🤣🤣

هرکدوم ب تنهایی بهترن بلاخر باید کابینتاشو با ی چی پر کنه 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلش میخواد خودش بره بخره  والا  من انگار خواهرشوهرم 🤣🤣

بشین سرجات وگرنه اگ شوهر نداری کاری میکنم شوهر اینده ات هیچی برات نگیره ها🤣🤣🤣🤣🤌🏻

بشین سرجات وگرنه اگ شوهر نداری کاری میکنم شوهر اینده ات هیچی برات نگیره ها🤣🤣🤣🤣🤌🏻

والا من خودم جهاز خریدم بخدا 😂 

آخه ایشون میخواد با وام ازدواجشون بخره میگم بلخره خرج عروسی و رهن خونه ام میخواد بده پولش کم نیاد برا کارای دیگه 🤔

والا من خودم جهاز خریدم بخدا 😂  آخه ایشون میخواد با وام ازدواجشون بخره میگم بلخره خرج عروسی و ...

ادمی ک تصمیم بر ازدواج گرفته پس یعنی همه چیش جور بوده رفته جلو مخصوصا پسرای سوسول الان ک هزارتا بهونه دارن 

ولی این اقا وظیفه اشه برای زندگیش لوازم ضروری رو محیا کنه اعم از تلوزیون جارو برقی ویخچال و کولر و لباسشویی و اتو و سشوار حالا بقیه اشو نداشت کم کم بخره همیناروهم میتونه اگ هر دوطرف اوکی بودن بزاره بعدا بخره فشار روش نیاد ...همه چیش بستگی به دوطرف داره ولی دیگ بخواد بهونه بیاره و... بنظرم صحیح نیست 

درضمن اقای استارتر داماد وای ب حالت رفتی تو زندگی بخوای سرکوفت جهیزیه بزنی ب خانمت اون دنیا من جای خانمت یقتو میگیرم پرتت میکنم تو اتیش داغ جهنم 😊🙄👌

ادمی ک تصمیم بر ازدواج گرفته پس یعنی همه چیش جور بوده رفته جلو مخصوصا پسرای سوسول الان ک هزارتا بهون ...

باشه ولی طلا زیاد نخواد در حد هشتاد تومن بیشتر زورم نمی‌رسه 

کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا

باهاش صحبت کن بگو در حد توانت نیست  تا توقع بیجا پیدا نکنه یهو انتظاراتش سر ب فلک بکشه همون اول کاری 

ببینید باید طرفتو درست انتخاب کنی 

مثلا زنداداش من برای خرید خونه طلاهاش رو بجز حلقه فروخت چون بهر حال زندگی دوتاشونه

و برادرم هم بعدش دوباره براش خرید 

منظورم اینه که باید فردی که قانع هست رو انتخاب کنید ولی نه اینکه از این قناعتش سوء استفاده کنید

2790
2778
2791
2779
2792