2777
2789
ایییی بوا اینا چیه سالی سکبارم استفاده نمیشه 

چیز بدرد نخور نخر

ماشین ظدعشویی و لباسشویی واجبه آبمیوه گیدی سه کاره ها ک میکسر هم داره  اتو جاروبرقی

چرخ گوشت همیما خیلی قابل استفاده اس بقیش ساا ب سال خاک میخوره

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
نه خودش پول داشت حدود ۶۰۰ تومن جهیزیه گرفت واسه اون بی ریخت

آیی بوا ۶۰۰میلیون حیف نیست به جاش میسه کلی سرمایه گذاری کرد 

کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قصد دارم خودم بخرم ولی طلا درخت هشتاد تومن بیشتر نخرم وام ازدواج هم برا خودم 

فعلا وسیله های سنگین بخر 

تلویزیون و یخچال و اینا چیزای کوچک و ریز فعلا نگیر

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌ 
بابا اینارو منم میخرم سادشم نه مثلا تلوزوین پنجاه پنج فول ولی میگم مثلا آسیاب یعنی چی یا وقتی سرخ کن ...

🤣🤣🤣🤣

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

بابا اینارو منم میخرم سادشم نه مثلا تلوزوین پنجاه پنج فول ولی میگم مثلا آسیاب یعنی چی یا وقتی سرخ کن ...

خب ابمیوه گیری اب پرتقال و لیمو نمیگیره🤣اینارو خانوما سر در میارن

سرخ کن کیک نمیپزه😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بستگی داره خانومت چی بخواد

من جهیزیه نبردم 

ولی شوهرم همه چی گرفت از لوازم برقی آبمیوه گیری . آسیاب ۱۱کاره . مایکرو ویو . توستر . سرخ کن .اتو . کتری برقی . سبزی خرد کن ۳کیلویی . لباسشویی.  ظرف شویی رو پارسال بعد ۴ سال خرید . تیوی . جارو برقی . جارو رباتیک هم امسال گرفت . یخچال ساید . همزن 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

جارو برقی 

تلویزیون 

دستگاه دی وی دی 

باند

یخچال

ماشین لباسشویی 

اتو 

اینا واجباشه👆

اینام مکمل آشپزخونه و خونه👇

همزن برقی

چرخ گوشت 

مایکرو فر 

مایکرو ویو 

ماشین ظرفشویی 

چایی ساز 

زود پز،آرام پز،پلو پز 

گوشتکوب برقی 

آبمیوه گیری 

مخلوط کن 

آسیاب برقی 

بخارشوی 

غذا ساز 

اسنک ساز 

توستر

سبزی خرد کن

قهوه ساز 

سشوار 

خشک کن میوه و سبزیجات 

حالا بسته به نیازتون 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

لباسشویی 

یخچال فریزر 

تلوزیون 

جارو برقی 

اتو 

سشوار 

چرخ گوشت 

ابمیوه گیری 

سبزی خوردکن 

اینایی ک گفتم واقعا نیازه 

با یدونه قهوه ساز این اخری بنظرم مهمتر از همه اس😂🤌🏻😍

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

قصد دارم خودم بخرم ولی کل وام ازدواج با خودم باشه 

یخچال (میتونید برای شروع زندگی ازین روهمیا بگیرید که ارزون تر درمیاد از دوقلو و ساید) 

لباسشویی

ظرفشویی

جاروبرقی

غذاساز

اتو 

سشوار

چایساز یا سماور

تی وی 

اینا لوازم اساسی هستن بقیه لوازمم میتونید بعدا بگیرید

همسرم طلا خرید 

با پول وام هم عروسی خوبی گرفتیم 

بقیه اش هم خرج رهن خونه شد 

به غیر از تلویزیون و میز و چند تا تیکه ظرف و سه چهارتا پتو و تشک و بالش بقیه جهیزیه رو بابا و مامانم دادن 

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینمش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۴، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله🥺. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹

آیی بوا ۶۰۰میلیون حیف نیست به جاش میسه کلی سرمایه گذاری کرد 

حالا دختره هم ارزش داشته باشه ادم بدش نمیاد

۳۹ سالشه مثل بچه ۱۵ ساله رفتار میکنه😫😫😫

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

لباسشویی  یخچال فریزر  تلوزیون  جارو برقی  اتو  سشوار  چرخ گوشت& ...

چرخ گوشت و آبمیوه گیری و سبزی خرد کن لوازم اساسی نیستن 

یه غذاساز خوب بگیره همه اینارو باهم میتونه انجام بده

قهوه ساز هم یه موکاپات کارو درمیاره خرج اضافی نتراشید اول زندگی برا داماد 😂

میگم آخه با ۳۰۰ تومن که نمیشه  آن شالله خوشبخت بشن بازم 🤲 برادرتو اذیت نکنه

اره ۳۰۰ کمه

اذیت کجا بود زنش ما رو جررررررررر نده ما با اون کاری نداریم

2790
2778
2791
2779
2792