2777
2789
زن داداشم نه روغن داره نه رنگ و لعاب نه مزه  حتی نیم‌پزه همیشه

شاید با دید خواهر شوهر نگاه میکنی که اینجور میبینی 😂😂😂

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر هستش عزیزم 🌹

مبارک باشه عزیزم انشالله سالم و صحیح بیاد بغلتون

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏

خاله همسرم 

بس که به اشپزی علاقه نداره

قورمه سبزیاش بدونه ذرههههه ای اب تو سفره نمایان میشه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
شاید با دید خواهر شوهر نگاه میکنی که اینجور میبینی 😂😂😂

چرا فکر میکنید خواهرشوهر همیشه موجود بی منطقیه که فقط از رو دید دشمنی نگاه میکنه

رابطمون خیلی خوبه شاید تو همه چیز خوب باشه ولی خیلی عجیبه یه زن داداش دست پختش بد باشه؟

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

افتضاح نه اما یکی ازخواهرشوهرهام زیادحوصله نداره جانمیفته اب یه طرف سبزی یه طرف.یه خواهرخودمم زیادتعریفی نیست روغن زیادمیریزه مزه هم نداره البته نه همه ی غذاهاش.ولی خواهرشوهربزرگم دستپختش محشرهههه خیلی محشره خیلی هاااا

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤