2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با سود خیلی خیلی کم شال پفکی دارم چون هنوز پیج نزدم اول کارم هست ممنون تون میشم حمایت کنید دونه ای ۵۸ میدم همین بقیه جاها بیشتره یکی بیشتر بخواید دونه ای فقططط ۵۰ رنگ بندی قشنگ با اجازه اسی

وای فک کردم حالا چند سالته. خیلی حواست جمع باشه تا وقتی که ادم درستش نیومده طرفت زود پا نده به هر کس ...

چقد دلم خاس الان ۱۸ ساله بودمو یکی بم میگف وای فک کردم حالا چن سالتهههه😩

وارد ۲۵ شدم

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

۱۸🥲

بسم الله دختر ۱۸ سالگی ک من توو فاز کنکورو درسو کار بودم

ب ازدواج اصلا فکر نمیکردم😂😂😂

دروغ نگم دوست پسرم داشتم ولی بیشتر فاز مستقل شدنو شغلو درسو داشتم

زوده برا این حستاا

من دیگ عمری ازم گذشته ک ن حال رابطه رو دارم ن حال تنهاییو 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

میدونی ازدواج واقعا عجیبه !

مثلا دختر خاله ی من ۱۹ سالش بود کلی خواستگار داشت !

ولی خالم رد میکرد و میگفت می خواد درس بخونه که واقعا خوند ! الان ۲۹ سالشه و دکترا داره و مدیر یه شرکته اما الان تنهاهه و یه بار داشت درد و دل میکرد گفت اگه میدونستم اینطوریه تو همون ۱۸ الی ۱۹ سالگی ازدواج میکردم چون الان یا خواستگاراش سن بالان یا سالم نیستن ! خلاصه اینکه میگفت هرکسی هم جرات جلو اومدن نداره واسه همین تو آشنایی های میگه فوق لیسانس داره !🤦‍♀️🤦‍♀️

چقد دلم خاس الان ۱۸ ساله بودمو یکی بم میگف وای فک کردم حالا چن سالتهههه😩

خخخخخ خودمم خیلی دلم میخواد برگردم به اون زمان و تو سن ۲۰ سالگی زمان متوقف بشه بمونم تو اون سن ولی افسوس .....

ما خودمون پیشمونیم  کاش برمیگشتم عقب بیخیال باش زندگیتو بکن موفقیت های خودت به دست بی ...

میدونم ولی دلم میخواد یکی بهم محبت کنه ب فکرم باشه🥲کسیو ندارم تو این مورد یجور گدای محبتم از سوی کسی...هعییی

و از من ، منی ماند که دیگر شوقِ چیزی ندارد..