2777
2789
عنوان

ازدست شوهرم😬😬

485 بازدید | 12 پست

خیلی دوست دارم یه اکانت دیگه بزنم زندگیم تعریف کنم😔فقط همین بگم شوهرم خیلی قدرنشناس بعد۱۷سال زندکی هنوزم رابطه براش توالویته هرچقدر غذای خوب یا لباس اتوشده بزارم جلوش به چشمش نمیاد ،پول درست حسابی هم به من نمیده با اینکه اونقدر ندارنیست شاید ماهی ۵۰۰هزاربهم بده ،بعد خیانت ج هم دوست داشتم طلاق بگیرم ولی خونه پدرمم بی پولیه وخودشون بزور یه وعده پیدا میکنن و جو روانی اونجا بدتره واقعا دیگه کم آوردم😔😔هم دلم به حال خودم میسوزه هم اینکه نمیدونم چکارکنم؟یه شغل پاره وقت براخودم پیدا کردم که اونم درآمدش آنچنان نیست وفصلیه تویه گلخونه کارمیکنم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چراگلخونه؟ مهارت یاد بگیر  کیک خونگی درست کن آنلاین شاپ بزن ادمین شو ۱۰۱ راه واس درامد هست

یادگرفتن مهارت هزینه اولیه میخواد که من ندارم مجبورم حداقل جیبم بی پول نمونه

یادگرفتن مهارت هزینه اولیه میخعدشمواد که من ندارم مجبورم حداقل جیبم بی پول نمونه

تلگرام اموزش هست

بعدشم مگه گلخونه کار نمیکنی پس انداز کن سختی بکش کمتر خرج کن بزن به یه مهارتی یه خیاطی آرایشگری

لیفت مژه ابرو 

کاشت ناخون که میلیون میلیون پول توشه

رنگ

منشی دکتر شو برو بهیاری اموزش ببین

ببین عزیزم ...گاهی اوقات آدم تو زندکی بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کنه ....شما اگر بخوای جدا بشی شرایطت بدتر میشه پس به شرایط فعلی بسنده کن ..بجای گیر دادن به کمبودها به داشته هات فکر کن حتی اگر خییییلی اندک باشن...