adamz_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1188 عنوان اسم کوردی 498 بازدید | 33 پست آقا اسم دخترونه کوردی جدید بگیدقدیمی نباشه اگرم کمیاب باشه بهترهخلاصه اسمی بگید که قشنگ باشهههههه گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژیکرماشان#بژی کوردستان 1403/03/01 | 19:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنیان۹۵۹۸ عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 20735 آوینا😍 بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه
adamz_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1188 کژال. نه این خوشم نمیاداسم دوستمه که بدم میاد ازش😂 گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژیکرماشان#بژی کوردستان
adamz_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1188 کژال به غیر از این گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژیکرماشان#بژی کوردستان
kamalll عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 4255 نه این خوشم نمیاد اسم دوستمه که بدم میاد ازش😂 باوان کاوان آوات.بژیو ......خدایا ب توکل نام اعظمت.
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25213 به غیر از این هیوا🥺 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
لیموترش_با_نمک عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 7890 نشمین نرمین تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
adamz_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1188 باوان کاوان آوات.بژیو مرسی گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژیکرماشان#بژی کوردستان
adamz_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1188 دختر تو دانشگاه ما اسم چیمن بود، خواهرشم دیمن عالی گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژیکرماشان#بژی کوردستان
adamz_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1188 چنور.خودت کوردی؟ اره گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژیکرماشان#بژی کوردستان