unique_یونیک مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9134 عنوان حس خوب +عکس 143 بازدید | 11 پست همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی 1403/03/01 | 19:19 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
unique_یونیک مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9134 امروز توی بی آر تی جا بود نشستم بعد به خانم آمد جام باهاش تقسیم کردم از یکی دیگه هم بارهاش گرفتم همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
unique_یونیک مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9134 اونی که بارهاش گرفتم موقع پیاده شدن این کارت داد دستم گفت انشالله همیشه این همراهت باشه همیشه این گوشه ذهنت داشته باش معجزه ها میکنه برات همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
unique_یونیک مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9134 کجاش خوبه؟😂🤣 عززیزم اگه اسم خداوند میخوای مسخره کنی بفرمایید بیرون به من حس خوب داد همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
zhiv_20 عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 7627 امروز توی بی آر تی جا بود نشستم بعد به خانم آمد جام باهاش تقسیم کردم از یکی دیگه هم بارهاش گرفتم بارهاش چیه ؟ « اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷
unique_یونیک مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9134 بارهاش چیه ؟ منظورم وسیله هایی که دستش بود همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
هانااااخانممم عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 68 عززیزم اگه اسم خداوند میخوای مسخره کنی بفرمایید بیرون به من حس خوب داد ن عزیزم من اهلش نیستم بخوام اهانت کنم بعدشم میگی حس خوب توقع بیشتری داشتم هرچند هدفم مسخره نام خدا نبود ک مقدس هستم هدفم تصویر بود ک باب میل من نبود.اوک
unique_یونیک مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9134 ن عزیزم من اهلش نیستم بخوام اهانت کنم بعدشم میگی حس خوب توقع بیشتری داشتم هرچند هدفم مسخره نام خدا ن ... برای من حس خوب زمانی که اون خانم این کارت گذاشت تو دستم انگار تو لحظه با ارزش ترین چیز دنیا بهم دادن همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
هانااااخانممم عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 68 برای من حس خوب زمانی که اون خانم این کارت گذاشت تو دستم انگار تو لحظه با ارزش ترین چیز دنیا بهم دادن چ زیبا خداروشکر ک حالت باهاش خوب شد خوشحالم ک حالتون خوبهقطعا کلید هرکاری در دسته خداست.براتون از خدا بهترین هارو میخوام موفق باشید.
unique_یونیک مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9134 چ زیبا خداروشکر ک حالت باهاش خوب شد خوشحالم ک حالتون خوبه قطعا کلید هرکاری در دسته خداست. براتون ا ... منم همینطور همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی